Let's get in touch
 

OTYS Go! Selectie & Procedure

Als het op selecteren aankomt zijn er in OTYS Go! oneindige mogelijkheden. Deze hebben niet alleen te maken met het daadwerkelijk maken van een selectie maar ook met de procedure waarin kandidaten geselecteerd worden. Om dit proces vloeiend te laten verlopen is een mate van overzicht niet overbodig en heb je het liefst alle communicatiemogelijkheden die er zijn. Lees hieronder meer over de opties in het recruitmentplatform van OTYS. Wil je meer weten? Neem contact op!

Selecteren met OTYS

Selecties maken door middel van verschillende searchmogelijkheden in jouw database kan door het gebruik van match criteria. De recruitmentsoftware van OTYS biedt echter ook andere meer gautomatiseerde oplossingen. Neem bijvoorbeeld de functionaliteit 'Hunt & Select'. Hiermee maak je binnen no-time een shortlist, gebaseerd op de vacature én kan je de kandidaten gelijk beoordelen door CV's te bekijken maar ook details onder de loep te nemen. Wil je meer zien van deze feature? Bekijk de video hieronder!

 

Procedures van kandidaten

Procedures van kandidaten

Om de procedures van de kandidaten goed te kunnen volgen en hier overzicht over te hebben heeft OTYS de Procedure Module in haar recruitmentsysteem ontwikkeld. Hierin komen vacature en kandidaat als het ware samen en kan je direct zien welke kandidaat in welke procedure zich in welke status bevindt. Door filters aan te maken creëer je een overzicht wat voor jou of jouw team belangrijk is en plaats je dit direct door als widget op jouw persoonlijke dashboard. Door mdidel van Kanbanboards maak je zaken nog visueler. 

Communicatie in jouw selectieproces

Om daadwerkelijk kandidaten te kunnen selecteren is communicatie nodig. In de vorm van online, offline maar bijvoorbeeld ook via video. OTYS biedt in het recruitment platform een online videochat aan, waarmee vanuit een kandidaat dossier of vanuit een agenda-item een videochat gestart wordt. Op deze manier hoef je geen losse tooling meer te gebruiken en kan je alles vanuit één systeem bedienen. De kandidaat hoeft hiervoor geen 'gebruik' te maken van OTYS, die zal naar jouw website geleid worden om daar de videoconference te starten. 

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.