Let's get in touch
 

OTYS Go! Plaatsingen

Plaatsingen vormen een wezenlijk onderdeel van de flexbranche. OTYS speelt hier met haar Recruiting Technology plaftorm op in door verschillende opties aan te bieden die jouw proces in goede banen leiden. Of je nu een detacheerder of een uitzender bent. 

Plaatsingen in OTYS Go!

Plaatsingen in OTYS Go!

In de Plaatsingen Module koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. In deze module van het recruitmentsysteem kan je bijhouden welke opdrachten lopen, wie deze uitvoert, de duur, het tarief en nog veel meer administratieve gegevens. Door de koppelingen met andere OTYS-functionaliteiten zoals mail en automatische dossiervorming krijg je het overzicht over jouw plaatsingen. Deze module binnen het recruitment platform is uiteraard ook te koppelen aan vele externe softwarepakketten. 

  Planning, uren & facturatie

  De Planning Module stelt je in staat om snel een geschikte én beschikbare kandidaat te vinden en deze te koppelen aan een vacature. In een kandidatenportaal kunnen gewerkte uren makkelijk geregistreerd worden en kan beschikbaarheid van de kandidaat bijgehouden worden door de kandidaat zelf. Na accordering van de geregistreerde uren kunnen de gegevens van het recruitmentsysteem van OTYS direct doorgestuurd worden naar uw verloningspakket, payroll bedrijf of zelfs binnen het systeem: naar de Facturatie Module van OTYS. In deze module kunnen facturen eenvoudig per mail verstuurd worden, als PDF in eigen huisstijl. Apart inboeken is niet meer nodig.

  Documenten in OTYS Go!

  Met de Documenten module in de recruitment software van OTYS maak je gemakkelijk nieuwe documenten, zonder deze elke keer opnieuw te moeten schrijven. Ook is deze module te koppelen in onze workflows, waarmee documenten automatisch gegenereerd worden indien kandidaatstatussen veranderen. De combinatie tussen verschillende modules, zoals hier de Documenten en Workflow module maken OTYS Go! tot een platform waarin écht heel veel mogelijk is. Noem een proces, een standaarddocument of een workflow: OTYS helpt je graag. 

   

  Van Storm Recruitment

  ‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

  Eric Schiphorst

  Independent Recruiters

  ’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

  Olfertjan Niemijer

  Jobco Support

  ‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

  Anja Veldhuizen

  DDD Personeel

  ‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

  Maarten Beemer

  Meer informatie?Wellicht ook interessant

  OTYS Go!

  OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

  Lees meer

  OTYS Web!

  Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

  Lees meer

  Over OTYS

  In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

  Lees meer

   
  0
  Hi there!Heb je 1 minuut?

  Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

  Alvast bedankt!

  Geef je rating

  Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.