En profiteer van
Beste recruitment software

OTYS en de maatschappij
OTYS staat bekend om zijn haar rock’n roll imago: we doen wat we willen. YEAH! Dit doen we echter niet alleen voor onszelf en onze klanten maar ook voor de omgeving en maatschappij. Samen grijpen we kansen en maken we de wereld een beetje mooier. Hoe draagt OTYS bij aan de maatschappij?

Papier

Papier? Wat is papier? OTYS levert met haar software-oplossing een grote bijdrage aan het terugdringen van het gebruik van printers en papier. We proberen processen zoveel mogelijk digitaal te maken, dat is goed voor jouw efficiëntie, en goed voor het milieu. Wat OTYS wel met papier doet, is het printen van haar handleidingen voor nieuwe klanten. Echter zitten deze in een duurzame map, die jarenlang mee kan!

Energie

De servers van OTYS zijn veelal virtueel. Hierdoor daalt de inzet van fysieke apparatuur wat inhoudt dat er minder energie en grondstoffen gebruikt hoeven te worden bij de fabricage van deze hardware. Een win voor ons allemaal!

Goede doelen en donaties

OTYS is er maar druk mee! Elk jaar wordt OTYS benaderd om mee te doen aan verschillende acties. En elk jaar doen we dan ook weer mee. We vinden het belangrijk om doelen te steunen waar wij achterstaan en hebben een sterke voorkeur voor lokale goede doelen. Vind hier meer info over de goede doelen van dit jaar.

OTYS sponsort ook hobby’s!

Als we niet kunnen genieten waarom zouden we het dan nog doen? OTYS = rock ’n roll en OTYS = genieten. Mede daarom sponsoren we de lokale voetbalclub, het Q-Music Foute feest op de Markt in Veenendaal met Koningsnacht en zijn we (bord)sponsor van Feyenoord.

Erkend leerbedrijf

OTYS is ECABO-gecertificeerd wat inhoudt dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor MBO-studenten. Het gat tussen studie en bedrijfsleven is vaak té groot en OTYS vindt het dan ook belangrijk om MBO-studenten te kunnen begeleiden in een goede stage, het ontwikkelen van kwaliteiten en bij te kunnen dragen aan een toekomstvisie.

 

Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.