Let's get in touch
 

Let's seize
opportunities.

Together

Meer doen voor de maatschappij

Ben jij net als wij ervan overtuigd dat het áltijd beter en milieubewuster kan? Wij vertellen je graag meer hoe wij een bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier te maken.

Goede doelen en donaties

OTYS is er maar druk mee! Elk jaar wordt OTYS benaderd om mee te doen aan verschillende acties. En elk jaar doen we dan ook weer mee. We vinden het belangrijk om doelen te steunen waar wij achterstaan en hebben een sterke voorkeur voor lokale goede doelen. Vind hier meer info over de goede doelen van dit jaar.

OTYS sponsort ook hobby's!

Als we niet kunnen genieten waarom zouden we het dan nog doen? OTYS = rock ’n roll en OTYS = genieten. Mede daarom sponsoren we de lokale voetbalclub, het Q-Music Foute feest op de Markt in Veenendaal met Koningsnacht en zijn we (bord)sponsor van Feyenoord.

Erkend leerbedrijf

OTYS is ECABO-gecertificeerd wat inhoudt dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor MBO-studenten. Het gat tussen studie en bedrijfsleven is vaak té groot en OTYS vindt het dan ook belangrijk om MBO-studenten te kunnen begeleiden in een goede stage, het ontwikkelen van kwaliteiten en bij te kunnen dragen aan een toekomstvisie.

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.