Let's get in touch
 

Software trainingen en workshopsOTYS Academy

Tijdens de OTYS trainingen leer je alles over de OTYS software. Je leert basishandelingen maar ook hoe je OTYS Go! af kunt stemmen op de behoeften van de gebruiker(s) en de eigenschappen van jullie organisatie. Kies hieronder of je een 'Software training' wilt volgen of een training specifiek voor Key-users...

Ook geven we regelmatig interessante workshops op het vlak van recruitment.

Trainingen

Online OTYS CMS video's

Software trainingen

Werk je voor het eerst met OTYS of wil je training in de basisfuncties van onze software? Meld je dan aan voor één van onze software trainingen. Deze trainingen zijn voor al onze gebruikers, users én Key-users.

De agenda

Key-user trainingen

Ben of word je Key-user en wil je leren hoe je jouw rol optimaal kunt benutten en wat je allemaal kunt instellen in OTYS om maximaal gebruik te maken van onze software? Meld je dan aan voor één van onze trainingen voor Key-users. Hiervoor moet je wel eerst een softwaretraining hebben gevolgd - zie hierboven!

De agenda

Workshops

Wil je jezelf blijven verbeteren en je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? OTYS geeft regelmatig workshops over onderwerpen als Sourcing en Vacatureteksten schrijven.

De agenda

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.