Let's get in touch
 

Dat is een felicitatie waard. Dit jaar bestaat Processionals al 10 jaar!

10 jaar geleden zette Johan Tol (managing director) zijn handtekening bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Inmiddels doet Johan met Processionals nog elke dag wat hij écht leuk vindt: bedrijven in de procesindustrie helpen succesvol te transformeren door het toevoegen van de juiste mensen. En dat alles binnen de procesindustrie als recruitmentpartner van diverse multinationals! 
Vacatures procesindustrie

Services

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Custom-made website

Schaarste in de technische arbeidsmarkt

Processionals heeft niet alleen intern en extern een grote groei ondergaan, ook online maken zij grote stappen. Waar werkzoekende 10 jaar geleden de krant afspeurde voor een geschikte baan in de buurt, wordt nu eigenlijk alles online geregeld. Online vacaturebanken, social media campagnes en sollicitatieformulieren maken het werkzoekende gemakkelijk. 

Maar niet alleen de manier van solliciteren is veranderd. Ook de technische arbeidsmarkt is 180 graden gedraaid.  ‘’In tegenstelling tot 10 jaar geleden, zitten we in een schaarste kandidaten markt. Er is een ernstig te kort aan technisch geschoold personeel. Iedere procesoperator of onderhoudsmonteur heeft keuze uit zo’n grofweg 10 vacatures. Het draait om persoonlijkheid, daadkracht én snelheid om de juiste kandidaat aan je organisatie te binden’’, aldus Johan Tol. 

Klantgerichtheid vs kandidaatbeleving

‘’Onze website was niet goed genoeg ingericht op die snelheid en die kandidaat-beleving. Het was voornamelijk ingericht voor de klanten. We zijn jaren druk geweest met het vertellen van ons Processionals-verhaal. Een verhaal waar we allen zo sterk in geloven. Wie wij zijn en wat wij voor klanten kunnen betekenen. 

Maar als we eerlijk keken naar de markt, schreeuwde die juist om kandidaten. Dat heeft ons aan het denken gezet. De website moest een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt worden om de juiste kwaliteit te blijven leveren. Dit idee hebben we samen met OTYS opgepakt. Een volledig custom-made website mét nieuwe huisstijl. Helemaal ingericht voor het gemak en de duidelijkheid voor onze kandidaten.‘’
Vacature procesindustrie
Open vacatures
Vacature overzicht
Vacature Q&A
Nieuwsoverzicht
Contact

We are live!

Het blijft spannend, dat live gaan. Zelfs voor onze online-marketing specialist. ‘’Je wil geen data verliezen omdat je iets over het hoofd hebt gezien met het klaarzetten” aldus Nick. Gelukkig wist OTYS heel goed wat ze deden en verliep het vlekkeloos. Je bent altijd nog even bezig met de kinderziektes eruit halen, maar ook dit was een proces waarin we elkaar goed wisten te vinden.’’

Resultaten website

De website van Processionals is sinds mei 2020 live en werpt snel zijn vruchten af. “We zien écht een groot verschil”, aldus Nick. “Zowel in websitebezoekers, bezoekersduur als de conversie ratio blijven we groeien. Het zit hem denk ik in de hele beleving. Het klopt gewoon. Er is goed over nagedacht door experts. We krijgen ook regelmatig complimenten van onze sollicitanten”. Een prachtig resultaat uit een mooie samenwerking.

  1. In een half jaar tijd hebben de gezamenlijke inspanningen van Processionals en OTYS gezorgd voor 30% meer bezoekers.
  2. Waar 1 op de 50 bezoekers op de vorige website converteerde, solliciteert momenteel 1 op de 15 bezoekers.

Bekijk de website

CasesWellicht ook interessant...

Bekijk
APK Sessie met OTYS

Bring at Work

Bekijk
Een verbeterde candidate journey

SMS Intermediair

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.