Let's get in touch
 

MultiwebsiteDoor OTYS veel voordeel op onze concurrentie

Independent Recruiters is een werving-, selectie- & executive search bureau voor zowel startende als ervaren professionals van hbo- en wo-niveau. Independent Recruiters gebruikt OTYS sinds 2004 en heeft in die tijd een portfolio opgebouwd met zeven verschillende labels die allen via een multisite van OTYS in de markt gezet worden.

Services

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Mutliwebsites
  • Branding

Duidelijke visie op werving & selectie

Olfertjan Niemeijer: “Een jaar na oprichting was ik op zoek naar een websitebouwer gespecialiseerd in het bouwen van website voor werving- en selectiebureaus. Door mijn Accountmanager bij de Nationale Vacaturebank werd ik getipt over OTYS, daarna was alles heel snel geregeld. OTYS is een hele goede totaaloplossing, dus naast mijn website heb ik ook een volledig werkend recruitment systeem eraan gekoppeld. Doordat de software ontwikkeld is op basis van expertise in werving & selectie is het zeer veelzijdig en tegelijkertijd erg makkelijk te gebruiken. Daarbij hebben ze een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreid netwerk. Daardoor zijn ze wat mij betreft de beste tool op de markt.

Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf.

Olfertjan Niemeijer | CEO Independent Recruiters

Op de toekomst voorbereid

Door de schaalbaarheid van het pakket kan OTYS met het bedrijf meegroeien. Independent Recruiters heeft inmiddels 250 uitstaande vacatures, 150.000 kandidaten in haar database en ontvangt 2000 sollicitaties per maand. Een overzichtelijke database met goed functionerend zoekfilter is daarom essentieel. Naast de database functie biedt OTYS een groot aantal functionaliteiten die ons proces ondersteunen. "We maken veelvuldig gebruik van de ontdubbelaar, om dubbele kandidaatgegevens te voorkomen, en van de rapportages. De rapportages zijn werkelijk waar verbluffend! Daarnaast werken de mobiele apps vlekkeloos. Ik hoef thuis nooit meer op mijn laptop te werken.”

Door zoveel mogelijk administratieve processen te automatiseren blijft het mogelijk om persoonlijk contact aan de kandidaten te geven en te zorgen voor kandidaatbinding. Met het OTYS Multi Posting Framework worden vacatures direct doorgeplaatst op andere sites, Indeed, LinkedIn, Twitter en Facebook. Door de integratie met Broadbean wordt de vacature geplaatst op persoonlijke Twitter accounts, LinkedIn Groups en meerdere vacaturebanken. Alle sollicitanten worden automatisch in het systeem gezet en gekoppeld aan de desbetreffende vacature. “We hebben weleens uitgerekend dat deze procesversnelling ons minstens 3200 uur per jaar scheelt. Hierdoor houden wij meer tijd over voor de kandidaat zelf”, aldus Olfertjan.

Betrouwbare partners

OTYS heeft een zeer uitgebreid partnernetwerk. Hierdoor kan het werving- en selectiebureau hun hele proces met OTYS doen. “De integratie met de partners is fantastisch. Door de integratie van Broadbean in OTYS kan de bron van de kandidaten nauwkeurig worden gemeten. Van de meeste kandidaten weten we precies via welk platform ze bij de vacature terecht zijn gekomen. Hierdoor kunnen we zeer verantwoorde investeringsbeslissingen doen. Ook het uitlezen van CV’s en documenten met Textkernel is onmisbaar voor onze workflow.”

Zijn proactieve houding levert Niemeijer profijt op. "OTYS is altijd bereid te luisteren naar input van klanten. Wij hadden een tijdje veel standaardvacatures uitstaan bij een specifieke klant, waarbij alleen de standplaats veranderde. Toch moesten we elke keer de hele vacature opnieuw invoeren. Ik heb toen aan OTYS gevraagd of ze niet een kopieerknopje voor me konden ontwerpen. De volgende dag was het geregeld.”

Bekijk de website

CasesWellicht ook interessant...

Bekijk
APK Sessie met OTYS

Bring at Work

Bekijk
Een verbeterde candidate journey

SMS Intermediair

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.