Heeft u interesse in een stoomcursus Recruitment?


Na een paar zware jaren trekt de economie in een rap tempo aan. Er is een grote vraag naar recruiters en intermediairs. Hierdoor worden ook mensen aangenomen die nog niet jarenlange ervaring hebben in het vak, maar wel beschikken over de basiskennis en de potentie hebben te groeien en om zich verder te ontwikkelen. Ook stappen mensen weer in het vak die er een tijd lang tussenuit zijn geweest. Heeft u net een nieuwe collega-recruiter aangenomen die in korte tijd alle kneepjes van het vak moet leren? Of ben jij recruiter, maar beschik jij nog niet over uitgebreide ervaring of wil je je kennis weer opfrissen? Meld u dan aan voor de stoomcursus recruitment!

In deze stoomcursus leert u van een ervaren recruiter allerlei vaardigheden om het recruitmentproces zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Onderwerpen die aan bod komen zijn gesprekken met opdrachtgevers, vacatureteksten schrijven, vacatures uitzetten, selectiegesprekken, CV’s beoordelen. De stoomcursus beslaat 2 intensieve dagen, vol met theoretische stof én praktijkopdrachten inclusief acteurs.

Geef in het formulier aan of u interesse heeft om de workshop te volgen en we nemen contact met u op zodra de workshop weer ingepland wordt.

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.