Training CMS / website

OTYS Go! Software trainingen

Locatie

Online training

Datum

24-06-2021 13:00:00 24-06-2021 17:00:00

Uiterste inschrijfdatum

23-06-2021

Contactpersoon

Team OTYS Academy

Uitgebreide informatie

Training CMS / website

Ben je een (nieuwe) Key User van OTYS? En hebben jullie een OTYS website? Dan is deze CMS training voor jou! De training duurt één dagdeel en is ook geschikt om reeds opgedane kennis op te frissen.

CMS/Website
Er zijn veel mogelijkheden om jouw OTYS website goed af te stemmen op jullie unieke bedrijfsproces. Tijdens de CMS/Website Training leer je de algemene opbouw van een website kennen. Na uitleg begrijp je hoe het CMS (Content Management Systeem, de ‘achterkant’ van de website) is opgebouwd en hoe je navigeert. Je kent de belangrijkste functionaliteiten van het CMS en kan zelf de content vullen en aanpassen. Daarnaast weet je bijvoorbeeld wat modules, hooks en teasers zijn, de toepassingen hiervan en hoe deze geactiveerd kunnen worden.

Wat nog meer?
In deze training leer je hoe je nieuwsbrieven kan versturen en publiceren op de website. Ook worden er tips gegeven over o.a. vindbaarheid in zoekmachines.

Modules die behandeld worden:

Wat leer je?

Vereisten:
Je hebt een volledige OTYS website. Houd er rekening mee dat we uitgaan van een basiskennis van OTYS. Voor deze training hoef je geen Key User te zijn maar voor aanvang van deze training kent de trainer – mocht dit nodig zijn – wel de benodigde Key User-rechten aan u toe.

Kosten
€ 250, - (excl. BTW) p.p.