PratoFlex Release Update

Locatie

Event

De tweede Prato Release Update van het jaar gaat door op donderdag 16 mei op Corda Campus in Hasselt. Dompel jezelf onder in de wereld van PratoFlex en ontdek hoe de software het afgelopen kwartaal is aangepast en verbeterd en hoe je daardoor je taken nóg slimmer en efficiënter uit kan voeren. Deelname aan deze Prato Release Update is helemaal gratis en inschrijven kan hier.
 
Wat mag je verwachten?

In de voormiddag worden alle nieuwe functionaliteiten (PratoFlex 2019.3, 2019.4, 2019.5  en HiAnt 6.75), aanpassingen en belangrijke bug fixes besproken.

In de namiddag wordt het woord aan ons gegeven! Specifiek aan de online marketeers van OTYS. Zoals je weet, is OTYS de samenwerking met Prato aangegaan en lanceerden we onlangs Prato ATS, een werving- en selectietool die volledig is geïntegreerd in PratoFlex.

Onze online marketeers vertellen je in een hands-on sessie alles over de basisprincipes van online marketing, de kracht van je recruitment website en het belang van vindbaarheid. Het optimaliseren van het recruitmentproces is één ding, maar dat kandidaten jouw bedrijf kunnen vinden, is belangrijker dan ooit. Dat bereik je door je vacatures op de juiste plekken te verspreiden en door aan employer branding te doen. Prato ATS komt zeker al aan bod tijdens deze sessie, maar indien je meer info wil, is er na afloop nog gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie

Corda Campus Hasselt

Datum

16-05-2019 09:00:00 16-05-2019 15:00:00

Uiterste inschrijfdatum

-

Contactpersoon

Willems

Ik wil me inschrijven

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan OTYS om jouw gegevens te gebruiken voor informatievoorziening rondom dit event. Jouw gegevens zullen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor deze procedure. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van OTYS.