Van der Valk Hotel - Utrecht
06-06-2019
10:00 - 18:00

Demo_Day 2019

Op 6 juni 2019 kun je je laten bijpraten door meer dan 40 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie. Aan de demo desks kreeg je één-op-één demo’s, in het tech theater (in een aparte zaal) kun je ieder half uur kleinschalige demosessies volgen en experts geven korte tech talks gedurende de dag in de Speaker’s Corner.

Recruitment Tech Demo_Day vindt plaats in het in 2017 geopende Van der Valk Hotel Utrecht. Dit nieuwe hotel is goed per auto te bereiken en ligt pal naast de A12. Parkeren kan in de parkeerkelder waar plek is voor 330 auto’s.

Ook per ov is de locatie goed bereikbaar. In 10 minuten ben je per sneltram bij de halte Kanaleneiland-Zuid/Woonboulevard waarna het nog een paar minuten lopen is.

OTYS is als leverancier van recruitment technologie aanwezig. Kom langs voor een demo of een gesprek met één van onze adviseurs.

OTYS zal de volgende demo's verzorgen:
- Ontdek alle communicatiemogelijkheden binnen OTYS Go!: van e-mail & automatische dossiervorming tot aan de nieuwsbriefmodule & videochat.

- Hoe maak je je processen visueel? Laat je verrassen door het OTYS Dashboard, de rapportages (zoals Traffic Reports) en onze kanban boards voor een agile aanpak van processen

- Hoe maak je jouw proces eenvoudiger? Leer meer over de werving-, selectie- en presentatiemogelijkheden van OTYS Go!.

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.