OTYS Walk in Friday - Januari (New Year Edition)

Locatie

Event

De eerste vrijdagmiddag van de maand zijn alle werknemers van OTYS voor jou aanwezig in ons kantoor in Veenendaal. En je kunt gewoon binnenwandelen.


Tijdens de WIF krijg je per ronde 30 minuten de tijd om met een consultant, webdeveloper of andere collega je vragen door te nemen over bijvoorbeeld je website of onze software. Heb je niet genoeg aan deze 30 minuten? Geen probleem, bij voldoende tijd kan je weer in de wachtrij aansluiten voor een nieuwe ronde!

OTYS en de HelloFlex group hebben de handen ineengeslagen om je nog beter te kunnen helpen met je recruitment en sourcing activiteiten. Tijdens deze WIF laten ze je live zien hoe de koppeling tussen OTYS en HelloFlex werkt.

LET OP: deze Walk in Friday is niet op de eerste vrijdag van januari, maar op vrijdag 11 januari!

Locatie

OTYS Recruiting Technology, Veenendaal

Datum

11-01-2019 13:00:00 11-01-2019 17:00:00

Uiterste inschrijfdatum

11-01-2019

Contactpersoon

M. Ingen

Ik wil me inschrijven

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan OTYS om jouw gegevens te gebruiken voor informatievoorziening rondom dit event. Jouw gegevens zullen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor deze procedure. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van OTYS.