OTYS Walk in Friday - September

Locatie

Event

De eerste vrijdagmiddag van de maand zijn alle werknemers van OTYS voor u aanwezig in ons kantoor in Veenendaal. En u kunt gewoon binnenwandelen.

 

Tijdens de WIF krijgt u per ronde 30 minuten de tijd om met een consultant, webdeveloper of andere collega uw vragen door te nemen over bijvoorbeeld uw website of onze software. Heeft u niet genoeg aan deze 30 minuten? Geen probleem, bij voldoende tijd kunt u weer in de wachtrij aansluiten voor een nieuwe ronde!

 

Ditmaal zal Textkernel aanwezig zijn op deze Walk in Friday. Het zoekmechanisme van Textkernel loopt als een rode draad door OTYS heen. Deze WIF is hierdoor bij uitstek een uitstekende gelegenheid om meer over de mogelijkheden van Textkernel te weten te komen.

 

Locatie

OTYS Recruiting Technology - Veenendaal

Datum

07-09-2018 00:00:13 07-09-2018 00:00:17

Uiterste inschrijfdatum

07-09-2018

Contactpersoon

M. Ingen

Ik wil me inschrijven

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan OTYS om jouw gegevens te gebruiken voor informatievoorziening rondom dit event. Jouw gegevens zullen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor deze procedure. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van OTYS.