OTYS Walk in Friday - September

Locatie

Event

De eerste vrijdagmiddag van de maand zijn alle werknemers van OTYS voor u aanwezig in ons kantoor in Veenendaal. En u kunt gewoon binnenwandelen.


Tijdens de WIF krijgt u per ronde 30 minuten de tijd om met een consultant, webdeveloper of andere collega uw vragen door te nemen over bijvoorbeeld uw website of onze software. Heeft u niet genoeg aan deze 30 minuten? Geen probleem, bij voldoende tijd kunt u weer in de wachtrij aansluiten voor een nieuwe ronde!


Deze WIF is Textkernel aanwezig om meer te vertellen over Jobfeed. Jobfeed is Textkernel’s bigdatatool voor de online vacaturemarkt. Data over de vacaturemarkt geeft je waardevolle inzichten en helpt jou je markt te vergroten en te ontdekken wat je concurrenten niet weten. Hoe? Dat laten ze je graag zien. De tool is direct binnen OTYS geïntegreerd.

Heb je vragen over Jobfeed, of wil graag een keer een demo zien? Kom langs!

 

 

Locatie

OTYS Recruiting Technology - Veenendaal

Datum

07-09-2018 00:00:13 07-09-2018 00:00:17

Uiterste inschrijfdatum

07-09-2018

Contactpersoon

M. Ingen

Ik wil me inschrijven

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan OTYS om jouw gegevens te gebruiken voor informatievoorziening rondom dit event. Jouw gegevens zullen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor deze procedure. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van OTYS.