OTYS Walk in Friday - Juli

Locatie

Event

De eerste vrijdagmiddag van de maand zijn alle werknemers van OTYS voor jou aanwezig in ons kantoor in Veenendaal. En je kunt gewoon binnenwandelen.


Tijdens de WIF krijg je per ronde 30 minuten de tijd om met een consultant, webdeveloper of andere collega je vragen door te nemen over bijvoorbeeld je website of onze software. Heb je niet genoeg aan deze 30 minuten? Geen probleem, bij voldoende tijd kan je weer in de wachtrij aansluiten voor een nieuwe ronde!

Niet alleen hongerig naar kennis, maar ook zin om oer-Hollands de zomer te vieren? Deze Walk in Friday hebben we een BBQ staan (ook vegetarisch!) om de meest lekkere gerechten voor je te bereiden! Wie zei dat een Walk in Friday smakeloos was? Wij niet in ieder geval!

Locatie

OTYS Recruiting Technology - Veenendaal

Datum

06-07-2018 13:00:00 06-07-2018 17:00:00

Uiterste inschrijfdatum

06-07-2018

Contactpersoon

M. Ingen

Ik wil me inschrijven

Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming aan OTYS om jouw gegevens te gebruiken voor informatievoorziening rondom dit event. Jouw gegevens zullen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk voor deze procedure. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van OTYS.