Landjuweel 52, Veenendaal
24-01-2019
13:00 - 17:00

Training: Verleiden van je doelgroep met vacatureteksten

Zomaar een tekst op papier zetten en dit een vacature noemen is een fluitje van een cent. Maar ga je hiermee de juiste doelgroep bereiken en de perfecte kandidaat vinden voor je openstaande functie? De kans is groot dat dit niet het geval zal zijn! Wij geven in samenwerking met Ellen van Dieren een training in hoe je vacatureteksten wervend en online optimaal vindbaar maakt.

De economie trekt steeds meer aan, de werkloosheid daalt in Nederland wat betekent dat het steeds lastiger wordt om geschikte kandidaten te vinden die beschikken over de juiste combinatie van kennis en vaardigheden voor je functie. En als ze beschikbaar zijn, dan is het nog de kunst om ze met een wervende vacature te triggeren om te solliciteren!

Een eerste indruk maak je één keer

Een vacature is vaak de eerste indruk die een kandidaat krijgt van het bedrijf. Als de vacature waar op wordt geklikt vol clichés staat en totaal niet past bij de doelgroep, dan kan het zomaar zijn dat een potentiële topper halverwege al in slaap is gesukkeld of van schrik op het kruisje rechtsboven heeft geklikt. Je moet er toch niet aan denken dat een groot talent in uw branche naar de concurrent vertrekt?

Verleiden van uw doelgroep met prikkelende vacatureteksten

Ellen van Dieren en OTYS nemen je in een middag mee door je meest belangrijke vacature, zodat theorie en praktijk direct worden gecombineerd. Tijdens deze training worden 10 tips besproken om vacatures te laten opvallen, origineler te maken en SEO-proof te maken zodat deze de topresultaten haalt in zoekmachines. Daarnaast krijg je deze training inzicht hoe je arbeidsmarktdata kunt inzetten in het schrijven van doelgroepgerichte teksten, zoals de bij OTYS geïmplementeerde VacatureVerbeteraar. In de training wordt niet vanuit de werkgever gedacht, maar gaan we juist in op de beweegredenen van de kandidaat zodat je jouw doelgroep leert kennen en ook vanuit dit perspectief gaat schrijven.

Kosten:
Per deelnemer (minimaal 6 deelnemers, maximaal 14) € 300,-

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.