AV Werving & Selectie OTYS Ambassadeur 2017

Door: M. Ingen 24-1-2017

Categorieën
:
Nieuws, OTYS,

In navolging van Hunt IT is AV Werving & Selectie de tweede ambassadeur die het OTYS Ambassadeurschap 2017 in ontvangst heeft genomen. AV Werving & Selectie is de allereerste klant die OTYS sinds haar oprichting heeft mogen verwelkomen! Het bedrijf is al sinds 2001 klant en in 2003 zijn ze voor het eerst ambassadeur geworden.

AV Werving & Selectie heeft alle ontwikkelingen van OTYS meegemaakt, OTYS voorzien van veel waardevolle input en bijgedragen aan de software tot waar het nu staat. Daarmee is AV Werving & Selectie een ware OTYS Ambassadeur. Als meest recente ontwikkeling heeft OTYS de website van AV Werving & Selectie vernieuwd en deze staat inmiddels live. We kunnen dus met trots zeggen dat we ook in 2017 AV Werving & Selectie als ambassadeur mogen vermelden!

Over AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie is een echte specialist op het gebied van commerciële functies. Met hun droom om iedere (sales)organisatie succesvol te maken, zorgen ze ervoor dat dit realiteit wordt door mensen in te zetten waar hun kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Ze maken dit mogelijk dankzij hun drie specialismen:

● het werven en selecteren van de beste commerciële professionals via AV Werving & Selectie;
● het inzichtelijk maken van de talenten en ontwikkelcapaciteiten van medewerkers via AV Testen & Assessments;
● het ontwikkelen van mensen en (sales)teams door AV Training & Ontwikkeling.

Klik op de button voor meer informatie over wat AV Werving & Selectie voor u kan betekenen!

AV Werving & Selectie

blog_image:article_yourit_148525654658873762e04f8.JPG:end_blog_image
blog_image:article_yourit_148525778658873c3a0bb46.jpg:end_blog_image