Hunt IT wederom benoemd tot OTYS Ambassadeur

Door: M. Ingen 18-1-2017

Categorieën
:
Nieuws, OTYS,

OTYS is sinds haar oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van recruitment software. Dit succes hebben we uiteraard te danken aan de ruim duizend klanten die ervoor zorgen dat OTYS het bedrijf is geworden die we nu zijn. Een aantal klanten zijn al jarenlang verbonden aan OTYS en daar zijn we trots op! Speciaal voor deze klanten hebben we het ambassadeurschap in het leven geroepen. De komende weken zullen we de OTYS Ambassadeurschap 2017 uitreiken.

Elk jaar worden een select aantal klanten benoemd tot OTYS Ambassadeur. Ambassadeurs van OTYS kunnen als eerste profiteren van onze nieuwste features en software releases. Hunt IT is de eerste van de reeks die de Ambassadeurschap 2017 krijgt uitgereikt.

Sinds 2008 is Hunt IT, gespecialiseerd in detachering, projectmanagement en contractadministratie in de ICT, trouw en enthousiast gebruiker van de software van OTYS en ze verdienen daarom de status van OTYS Ambassadeur. In 2014 werd Hunt IT voor het eerst benoemd tot ambassadeur . Als ambassadeur kan Hunt IT onder andere als een van de eerste klanten onze nieuwe features en software releases gebruiken en input leveren.

Hunt IT maakt niet alleen gebruik van de software van OTYS voor haar werving-, selectie- en detacheringswerkzaamheden. OTYS heeft voor Hunt IT ook een company website ontwikkeld en geïntegreerd met het relatiebeheersysteem. Momenteel werkt OTYS aan een redesign van de company website.

Over Hunt-IT
Hunt IT brengt bedrijven en ICT professionals gespecialiseerd in infrastructuur en (web) development bij elkaar. Het bedrijf is sterk in detachering, projectmanagement en contractadministratie en verzorgt tevens ook opleidingen. De opdrachtgevers van Hunt IT zijn grote en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan een tijdelijke of vaste ondersteuning van hun ICT-team. De opdrachtgevers en professionals kenmerken het DNA van Hunt It: ze werken met gedrevenheid, passie, bezieling en beschikken over een flinke dosis talent! Daarnaast is Hunt IT NEN-4400-1 gecertificeerd, wat inhoudt dat ze voldoen aan alle verplicht gestelde eisen die gelden voor ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen. Meer weten wat Hunt IT voor u kan doen? Klik op de button voor meer informatie.

Naar de website van Hunt IT


blog_image:article_yourit_148481602658807e9a5aaa4.jpg:end_blog_image