Recruiter of intercedent worden?

Door: Arjan de Knegt 25-10-2016

Categorieën
:
Nieuws, OTYS,

Goed nieuws: Recruiters zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt. Wilt u ook recruiter of intercedent worden? Volg dan de opleiding van Artra Arbeidsmarkttrainingen, Hogeschool voor Recruitment en OTYS Recruiting Technology. Alle deelnemers zullen gebruik maken van de recruitment software van OTYS. Tevens verzorgt OTYS een gastcollege om de deelnemers wegwijs te maken in het vak en met de uitgebreide mogelijkheden van het systeem.  

Word Recruiter

Voor de opleiding tot recruiter worden ambitieuze mensen gezocht die het beste zien in mensen en die kunnen verbinden met organisaties. Bent u in staat om de verbanden te leggen tussen interesses, ambities en kennis? Bent u diegene die mensen helpt aan een nieuwe baan en uitdaging? Volg dan de opleiding tot recruiter. De opleiding start op verschillende locaties in 2017 en kan onder bepaalde voorwaarden volledig door het UWV worden vergoed. Meer informatie op wordrecruiter.nl.

Word Intercedent

Voor de opleiding tot intercedent worden ambitieuze mensen gezocht die het beste zien in mensen en die zien welke talenten mensen hebben. Bent u een bruggenbouwer, verbinder en netwerker? Heeft u oog voor talent? Volg dan de opleiding tot intercedent. De opleiding start op verschillende locaties eind dit jaar en in 2017 en kan onder bepaalde voorwaarden volledig door het UWV worden vergoed. Meer informatie op wordintercedent.nl.