Uniek aanbod voor OTYS-klanten

Door: M. Ingen 24-11-2016

Categorieën
:
Nieuws, OTYS,

Indeed geldt in 2016 als de grootste vacaturesite van Nederland waar wereldwijd 2 miljoen CV's per maand worden geüpload. In dit enorme aanbod is de kans groot dat u met de juiste tactiek de perfecte kandidaat weet te vinden!

Vind de beste kandidaten met Indeed en OTYS!

Steeds meer mensen gebruiken het internet om vacatures te zoeken. Wereldwijd trekt Indeed 180 miljoen unieke bezoekers per maand en geldt hiermee als de absolute nummer 1 vacaturesite. OTYS en Indeed hebben hun krachten gebundeld en bieden u een exclusief aanbod aan! Heeft u twee maanden aaneengesloten uw vacature gepromoot op Indeed, dan geeft Indeed u de derde maand geheel gratis!

Hoe kunt u profiteren?

Klik op de button onderaan de pagina om u aan te melden voor deze actie. Als u het formulier invult, dan zal Indeed vrijblijvend contact met u opnemen om de voorwaarden aan u uit te leggen. Deze actie geldt voor bestaande OTYS klanten die nieuw zijn bij Indeed en minimaal €1.000,- per maand besteden gedurende 2 achtereenvolgende maanden én voor bestaande OTYS en Indeed klanten die minimaal €1.000,- per maand extra besteden gedurende 2 achtereenvolgende maanden. Wilt u alle voorwaarden direct doornemen? Klik dan hier.

Alle voordelen op een rij

Het sponsoren van uw vacatures geeft u ontzettend veel voordelen.


Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u meer weten over de actie? Neem dan contact op met marketing@otys.nl of vraag het na bij uw account manager van OTYS.

Ik wil graag de derde maand gratis!


blog_image:article_yourit_14799808395836b72741ca1.png:end_blog_image