Hunt & Select nu te gebruiken in OTYS Go!

Door: M. Ingen 20-9-2017

Categorieën
:
Nieuws, OTYS, Software,

Hunt & Select is de nieuwste toevoeging in OTYS Go! De naam zegt het eigenlijk al; met deze feature maak je de jacht op de juiste kandidaat zo makkelijk mogelijk voor jezelf.

Hunt & Select

Hunt & Select kan worden ingesteld vanuit drie verschillende startposities:

Hunt & Select werkt als een extra filter en laat in een overzicht de kandidaten zien die je in je wervingsselectie wilt opnemen, juist wilt afwijzen of waar je nog over twijfelt. De meest gebruikte manier van Hunt & Select is vanuit het zoeken op kandidaten die automatisch gematcht zijn vanuit de Vacaturemodule.

Het invoeren van matchcriteria is vaak het startpunt bij de zoektocht van een nieuwe kandidaat. De meeste gebruikers zullen meerdere zoekopdrachten uitvoeren om tot de meest geschikte kandidaat te komen. Het is dan echter wel zo dat een kandidaat die niet geschikt is bevonden bij de eerste zoekopdracht, ook niet geschikt zal zijn bij de overige zoekopdrachten. Hunt & Select maakt deze selectie in één klap overzichtelijk.

Hunt & Select activeren

We hebben het activeren van Hunt & Select zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Vanuit een vacature match je naar geschikte kandidaten. Er zullen automatisch kandidaten worden gekoppeld aan de betreffende vacature, waarbij je voor de meest ideale selectie alle kandidaten handmatig uitkiest. In het filtermenu aan de rechterkant van deze module ziet u naast “Zoeken” het Hunt & Select symbool staan. Om deze setting te activeren klikt u simpelweg op dit symbool en u zult zien dat er een extra filter in het detailscherm wordt toegevoegd.

Wat doet Hunt & Select?

Benieuwd hoe Hunt & Select bijdraagt aan een nog snellere selectie? Bekijk dan snel onze nieuwste OTYS Feature Film!

Wij wensen je veel plezier met Hunt & Select!