Exclusieve Indeed aanbieding voor OTYS klanten

Door: P. Barelds 20-10-2016

Categorieën
:
Nieuws, OTYS,

Indeed is de grootste vacaturesite ter wereld en het meest gebruikte wervingskanaal voor werkzoekenden om zich te oriënteren op een nieuwe baan. Indeed en OTYS hebben hun krachten gebundeld om u te helpen de beste wervingsresultaten te behalen.

Wij bieden u, als OTYS klant, een maand lang gratis sponsoring van uw vacatures nadat u twee maanden aaneengesloten vacatures heeft gepromoot op Indeed!

Bent u geïnteresseerd in het verhogen van uw advertentiebereik en minimaal €1.000,- besparen? Klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. Indeed zal contact met u opnemen over de vacature promotie.

Interesse? Klik dan hier!

Hoe werkt het?

De link hierboven zal u naar het contactformulier sturen met de referral tag van OTYS. Vul dit formulier in en Indeed zal contact met u opnemen om de voorwaarden uit te leggen. De meest belangrijke voorwaarde om de derde maand vacature sponsoring gratis te krijgen is dat u OTYS klant bent, u als nieuwe Indeed klant 2 maanden aaneengesloten met gesponsorde vacatures adverteert bij Indeed met een minimum budget van €1.000,- óf als bestaande Indeed klant uw advertentiebudget 2 maanden aaneengesloten ophoogt met een minimum budget van €1.000,-.

blog_image:article_yourit_14775634915811d4634827f.png:end_blog_image