Webinar OTYS Go!: Hunt & Select en Print CV

Door: M. Ingen 21-11-2017

Categorieën
:
Webinar,

De datum en het onderwerp van het volgende OTYS Go! webinar zijn weer bekend. Woensdag 20 december gaat Product Manager Bastiaan Brans je alles vertellen over de functionaliteiten Hunt & Select en Print CV.

Hunt & Select

Met Hunt & Select maak je de jacht op de juiste kandidaat zo makkelijk mogelijk voor jezelf. Hunt & Select kan worden ingesteld vanuit drie verschillende startposities:

Hunt & Select werkt als een extra filter en laat in een overzicht de kandidaten zien die je in je wervingsselectie wilt opnemen, juist wilt afwijzen of waar je nog over twijfelt. De meest gebruikte manier van Hunt & Select is vanuit het zoeken op kandidaten die automatisch gematcht zijn vanuit de Vacaturemodule.

Het invoeren van matchcriteria is vaak het startpunt bij de zoektocht van een nieuwe kandidaat. De meeste gebruikers zullen meerdere zoekopdrachten uitvoeren om tot de meest geschikte kandidaat te komen. Het is dan echter wel zo dat een kandidaat die niet geschikt is bevonden bij de eerste zoekopdracht, ook niet geschikt zal zijn bij de overige zoekopdrachten. Hunt & Select maakt deze selectie in één klap overzichtelijk.

Print CV

Met het Print CV is het mogelijk om een CV te generen van een kandidaat die je voor wilt stellen aan een opdrachtgever. Dit kun je doen met het CV van de kandidaat zelf, maar er is ook de mogelijkheid om het CV in het template van je organisatie te gieten. Met het Print CV genereer je met een druk op de knop een compleet CV in de gewenste opmaak met de gegevens die in het kandidatendetail zijn opgenomen of het originele CV wordt als uitgangspunt gebruikt. Zo werk je altijd in een vast format en wordt de kandidaat op een professionele wijze aangeboden aan de opdrachtgever.

In het webinar vertellen we je hoe het Print CV werkt, hoe je een template instelt en hoe je een integratie maakt met Google Docs.