OTYS Go! webinar

Door: J.M.W. Knegt 31-7-2017

Categorie├źn
:
Nieuws, OTYS, Vakkennis,

Misschien dat je al bent overgegaan op OTYS Go!, misschien dat dit in de nabije toekomst snel gaat gebeuren. Hoe dan ook, wij willen dat je echt alles uit ons systeem haalt. Naast de OTYS Go! handleidingen, Walk in Fridays en OTYS Go! Fridays gaan we vanaf augustus gratis webinars organiseren die je gaan helpen om nog beter met OTYS Go! te werken. De eerste webinar staat gepland op donderdag 17 augustus.

OTYS Go! webinar

In het eerste webinar lopen we globaal door de belangrijkste functionaliteiten van OTYS Go! heen. In ongeveer 45 minuten behandelen we de volgende onderwerpen:

Om ervoor te zorgen dat het een interactieve sessie wordt, zullen we ruim de tijd inplannen om je vragen te beantwoorden.

Datum en tijd

Onderwerp: OTYS Go! webinar
Datum: donderdag 17 augustus
Tijd: 16.00 - +/- 17.00 uur
Gastspreker: Bastiaan Brans

Inschrijven

Het webinar wordt gegeven via GoToWebinar. Om deel te nemen klik je op de inschrijfbutton en vul je je gegevens in. Je ontvangt een dag en een uur voor aanvang van het webinar een herinnering. Aangemeld, maar je bent de link van het webinar kwijt? Gebruik webinar ID 944-583-059 in combinatie met je e-mailadres op de website!

Inschrijven webinar