OTYS Go! webinar deel 2

Door: J.M.W. Knegt 22-8-2017

Categorie├źn
:
Nieuws, OTYS, Vakkennis,

Het eerste OTYS Go! webinar heeft onze verwachtingen flink overtroffen! Onze Product Manager Bastiaan Brans ging op zijn eigen enthousiaste manier in ongeveer een uur door de basishandelingen van OTYS Go! We hebben inmiddels een nieuwe datum gepland voor een tweede webinar.

OTYS Go! webinar deel 2

Het eerste webinar werd gegeven tijdens de zomerperiode. Om ook degene die op vakantie waren de kans te geven om het webinar te volgen, zal het volgende webinar een herhaling zijn van het eerste deel. In ongeveer 60 minuten lopen we door de volgende onderwerpen van OTYS Go! heen:

Het webinar wordt gegeven in het Nederlands en is bedoelt als je inmiddels met OTYS Go! werkzaam bent. Tijdens het webinar is er een moderator aanwezig zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

Datum en tijd

Onderwerp: OTYS Go! webinar
Datum: donderdag 21 september
Tijd: 13:30 - +/- 14:30 uur
Gastspreker: Bastiaan Brans

Inschrijven

Om deel te nemen klik je op de inschrijfbutton en vul je je gegevens in. Je ontvangt een dag en een uur voor aanvang van het webinar een herinnering. Aangemeld, maar je bent de link van het webinar kwijt? Gebruik webinar ID 631-034-843 in combinatie met je e-mailadres op de website!

Inschrijven webinar