OTYS Ambassadeur 2017 – Independent Recruiters

Door: M. Ingen 23-2-2017

Categorieën
:
Nieuws,

Independent Recruiters is een echte OTYSaurus; sinds 2004 zijn ze onlosmakelijk met OTYS verbonden. Al dertien jaar is Independent Recruiters oprichter Olfertjan Niemeijer, mede door zijn scherpe blik, waardevolle input en ruime ervaring in de branche, een zeer waardevolle klant voor OTYS. Onze collega David Spee is op bezoek geweest om Olfertjan het OTYS Ambassadeurschap 2017 te overhandigen waar hij hartelijk werd ontvangen!

In 2004 selecteerde Olfertjan een pakket dat met het bedrijf kon meegroeien en flexibel in te richten is. Inmiddels vormt OTYS de kern van de van de recruitment processen van Independent Recruiters, dat momenteel ruim 250 uitstaande vacatures, 150.000 kandidaten in de database en 2.000 sollicitaties per maand heeft. Ondanks het hoge aantal sollicitanten blijft Independent Recruiters tijd overhouden voor haar kandidaten en dat is toch wel uniek te noemen. Olfertjan: “We hebben weleens uitgerekend dat de procesversnelling door OTYS ons minstens 3200 uur per jaar scheelt.”

Wij hopen dat we deze innige samenwerking nog lang kunnen doorzetten!

blog_image:article_yourit_148784826858aec34c5a930.jpg:end_blog_image

 

Over Independent Recruiters


Independent Recruiters is landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals. Aan de hand van een samengesteld bedrijfsprofiel worden de exacte wensen met betrekking tot de functie en de kandidaat besproken. Independent Recruiters benadert vervolgens actief mogelijke kandidaten die zij voorstellen aan de opdrachtgever. Daarnaast wordt de selectieronde en nazorg in samenwerking met Independent Recruiters afgehandeld.

 

Independent Recruiters