Opfriscursus recruitment in 2 dagen

Door: M. Ingen 12-5-2017

Categorieën
:
Nieuws,

Heeft u net een nieuwe collega-recruiter aangenomen die in korte tijd alle kneepjes van het vak moet leren? Of stapt u na lange tijd weer in het vak en wilt u uw kennis weer opfrissen met de inzichten van deze tijd? Dan is de OTYS Stoomcursus Recruitment iets wat u niet mag missen!

Na een paar zware jaren trekt de economie in een rap tempo aan. Er is een grote vraag naar recruiters en intermediairs, terwijl het aanbod achterblijft. Hierdoor worden veel starters aangenomen die wel beschikken over (theoretische) basiskennis, maar nog geen jarenlange ervaring hebben. Ook stappen ex-recruiters weer in het vak die er een tijd lang tussenuit zijn geweest. Met de OTYS Stoomcursus Recruitment bent u in 2 dagen weer helemaal weer up en running om (weer) volop als recruiter aan de slag te gaan.

Up-to-date in twee dagen

De stoomcursus is opgedeeld in twee dagen. De eerste dag worden alle stappen van het recruitment proces doorlopen. De tweede dag is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen en wordt de theorie met behulp van acteurs geoefend. Aan het einde van de stoomcursus ontvangt u een certificaat.

Dag 1 (16-06-2017)
De eerste dag van de stoomcursus staat voornamelijk in het teken van theoretische kennis. U krijgt van stap A tot en met Z in het recruitmentproces tips en trics aangereikt om u strategie zo goed mogelijk te optimaliseren. Welke onderwerpen komen allemaal aan bod?


Dag 2 (29-06-2017)
Het meeste leert u van levensechte situaties! De tweede dag van de cursus is dan ook vooral gericht op de praktijk. Samen met acteurs gaat u real-life scenario’s oefenen om uw eigen manier van werken te bestuderen en te verbeteren. Deze dag zullen de volgende onderdelen worden behandeld:

Oefenen intakegesprek opdrachtgever
Tijdens de eerste dag heeft u tips gekregen hoe u zo goed mogelijk een gesprek met de opdrachtgever kunt aangaan. De theorie wordt op de tweede cursusdag in praktijk gebracht. U krijgt te maken met verschillende opdrachtgevers, waarbij de kunst is om uit het gesprek het juiste beeld van de functie, eisen en het bedrijf af te leiden.

Prijs, data en aanmelden

De kosten voor deelname aan beide dagen stoomcursus recruitment inclusief lunch, trainingsmateriaal en certificaat bedragen €1.000 excl. BTW.

Tot 1 juni kunt u gebruik maken van de vroegboek-korting. De training kost dan slechts €875 excl. BTW.

Waar: OTYS Recruiting Technology Veenendaal
Wanneer: 16 juni 2017 (dag 1) en 29 juni 2017 (dag 2)
Tijden: Dag 1 van 09:00 tot 16:15 / Dag 2 van 09:00 tot 17:00
Kosten: Inschrijving tot €875,- excl. BTW. Daarna €1.000,- excl. BTW.

Wilt u meer info over de cursus? Bereik ons op 0318 – 584 900 en vraag naar de marketingafdeling of stuur een mail naar marketing@otys.nl. Wilt u zich aanmelden voor de cursus? Laat dan uw gegevens achter via de button!

Ik meld me aan voor de stoomcursus!