CupidOTYS: Scan gratis al uw vacatures uit 2016!

Door: P. Barelds 14-2-2017

Categorieën
:
Nieuws,

Goed geschreven en doelgerichte vacatureteksten leveren een hogere conversie en betere kandidaten op. Maar heeft u uw eigen vacatureteksten weleens onder de loep genomen om te meten of dat die de meest optimale resultaten behalen? OTYS en Intelligence Group bieden u de unieke kans om al uw vacatures van 2016 door te scannen, helemaal voor niets!

OTYS en Intelligence Group zoeken 5 werkgevers/intermediairs met minimaal 100 vacatures in 2016 waarvan zij per vacature weten:

· Hoeveel views er op de vacature zijn geweest
· Hoeveel unieke bezoekers erop de vacature zijn geweest
· Hoeveel sollicitaties er op de vacature zijn geweest

Prettig zou ook zijn als de vacature zelf ook nog meegeleverd kan worden en eventueel of er ook daadwerkelijk een hire is gemaakt.

Intelligence Group rekent alle vacatures uit 2016 door met de VacatureVerbeteraar.nl
IG! zal van alle aangeleverde vacatures uitrekenen wat de score was op de VacatureVerbeteraar en vervolgens de relatie uitrekenen tussen de doelgroepgerichtheid van de vacature en de conversie. Eventueel ook in relatie met de wervingshaalbaarheid van de doelgroep, aangezien moeilijk te werven doelgroepen, gemiddeld genomen een lagere conversie hebben. Anders gezegd, de tekst moet bovengemiddeld aantrekkelijk zijn geschreven, wil een schaarse doelgroep reageren. Naast dat IG! dit gratis voor u uitrekent, zullen zij u ook concreet advies geven welke vergrotende maatregelen u kunt nemen om tot meer succes te komen.

Deze actie is inmiddels verlopen!