Whitepaper 'AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht'

Door: Arjan de Knegt 19-12-2017

Categorieën
:
AVG, Nieuws, OTYS, Whitepapers,

Op 29 november jl. hebben we het webinar 'AVG in de recuitmentbranche. Wat zijn de gevolgen?' georganiseerd samen met SOLV Advocaten. We hebben ontzettend veel vragen binnen gekregen voorafgaand en na het webinar over hoe de AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) nou in elkaar steekt en hoe OTYS hiermee omgaat. We hebben deze vragen als leidraad gebruikt om een document op te stellen die een zo volledig mogelijk antwoord geeft op alle vragen: 'AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht'.

Whitepaper 'AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht'

Als je werkzaam bent met persoonsgegevens dan is de AVG-wetgeving zeker op jou van toepassing! Het whitepaper geeft een zo compleet mogelijk overzicht over de gevolgen van de AVG wetgeving in de recruitmentbranche. Je leest hierin alles terug over onder andere bewaartermijnen, verwerkersovereenkomsten en documentatieplicht. Daarnaast vertellen we wat je van OTYS kunt verwachten en welke maatregelen je organisatie moet treffen om voorbereid zijn op de wijziging van 25 mei 2018.

Neem de juiste maatregelen

Wees er wel van bewust dat dit document is opgesteld gezien vanuit de recruitmentbranche en de software van OTYS. Zorg er dus voor dat je voor jezelf goed voor ogen hebt op welke vlakken de AVG nog meer op je van toepassing is en tref hier tijdig de juiste maatregelen voor!

AVG in de recruitmentbranche. Een compleet overzicht