Op de hoogte blijven van al ons nieuws?

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

OTYS trainingen voor Key-users

Bent of wordt u Key-user en wilt u leren wat u allemaal kunt instellen in OTYS om maximaal gebruik te maken van onze software? Meld u dan aan voor één van onze trainingen voor Key-users. Hiervoor moet u wel eerst een User training hebben gevolgd.

Staat de training die u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact op met onze OTYS Academy afdeling via 0318 584 900 of mail ons op trainingen@otys.nl.

Uitgebreid zoeken

Gebruik de opties hieronder om uw zoekopdracht samen te stellen.
Toevoegen
Competency Min level Max level Certificate

Recruitmentsoftware op maat

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Automatisering binnen handbereik

Doordat OTYS alles-in-een is, kunnen we vrijwel alle processen automatiseren. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook veel geld en vermindert foutgevoeligheid.

Oneindige koppel- en integratiemogelijkheden

Wil je OTYS combineren met bestaande software? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid netwerk aan partners en koppelingen, waar elke maand nieuwe bijkomen.

Uitgebreide multipost mogelijkheden

Wij zijn trotste Star partner van Indeed. De nummer één jobboard voor de meeste hires. En je kunt kansen spreiden met onze koppelingen met IGB of RecruitmentTechnologies.

Dé optimale Candidate Exprience

Een duidelijke & heldere candidate journey van A tot Z. Onze recruitment websites zijn gebruiksvriendelijk, Google geoptimaliseerd en werken conversieverhogend.

Complexe processen simpel gemaakt

Een compleet pakket voor je gehele core business. Maakt niet uit hoe complex jouw proces is, wij versimpelen het aan de achterkant.

Bedien kandidaat & klant vanuit één systeem

Je talentpool en je netwerk in één systeem. Stel vanuit OTYS Go! geschikte kandidaten voor aan opdrachtgevers, verstuur job alerts naar kandidaten en maak gebruik van uitgebreide hunt & select features.

Beste recruitment software

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.