Easyflex

Bedrijfsprofiel
Flexwerk eenvoudig maken. Dat is de drive van Easyflex. Easyflex biedt een compleet assortiment aan software dat de belangrijkste processen in jouw organisatie ondersteunt.

Dat vertaalt zich in betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software waar je op kunt vertrouwen. Naast een toegankelijke frontoffice én backoffice, beschikt Easyflex ook over een eigen Documentmanagementsysteem, Planning, eigen app, digitaal signeren, slimme datavisualisatie en de beste service in de flexbranche.

De software van Easyflex wordt onder andere gebruikt door: Uitzendbureaus, Arbeidsmigranten bemiddelaars en Payroll bedrijven.
Header
Koppeling
Easyflex en OTYS zijn de samenwerking aangegaan waardoor klanten van OTYS dankzij de koppeling vanuit één systeem hun verloning en facturatie kunnen beheren.

Easyflex is een softwaresysteem gericht op uitzendbureaus. Ze zijn gespecialiseerd in het proces nádat een kandidaat is aangenomen, waarbij je kunt denken aan het maken van contracten, timesheets registreren, vergoedingen van kandidaten beheren en het verzenden van facturen. OTYS levert krachtige software om het werven, selecteren en beheren van kandidaten te vereenvoudigen. We hebben een Facturatiemodule, maar dit is niet de kern waar OTYS voor gebruikt zou moeten worden. Door de expertise van Easyflex te integreren in de werving- en selectietools van OTYS Go! zorgen we ervoor dat onze software nog completer wordt en is het niet meer nodig om te blijven schakelen tussen verschillende programma’s.

CEO Jorrit Blok is blij met de koppeling: “De integratie met Easyflex biedt een groot voordeel aan onze klanten werkzaam in de flexbranche: alle handelingen van deze verloningssoftware zijn vanaf nu uit te voeren in OTYS. Dit is het einde van tijdrovende administratieve processen waarbij voortdurend tussen verschillende systemen moet worden geswitcht. Doordat het hele proces vanaf de werving van de kandidaat tot aan de verloning vanuit OTYS Go! kan worden afgehandeld, zal het een duidelijke efficiëntere manier van werken met zich meebrengen”.
Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.