Recruiting technology software

CV-OK

CV-OK

CV-OK is onafhankelijk en gespecialiseerd in Pre- employment Screening. Via een online platform is CV-OK in staat uw opleiding, diploma's, werkervaring en meer te verifiëren. CV-OK is hard op weg het keurmerk voor CV's in de Nederlandse arbeidsmarkt te worden.

CV-OK realiseert binnen 2 werkdagen uw NAW en diploma-/opleiding check en uw internet profiel. De rapportage is online en 24/7 in te zien door zowel opdrachtgever als kandidaat via de eigen log in. CV-OK werkt met geautomatiseerde koppelingen met verschillende instanties zoals DUO - IB-Groep.

 

Samenwerking met OTYS


CV-OK en OTYS werken samen om recruiters te voorzien van gemak als het gaat om het screenen van de CV’s van hun kandidaten. Door de koppeling tussen CV-OK en OTYS Recruiting Technology kunnen OTYS klanten met één druk om de knop eenvoudig CV’s, die in hun database staan, screenen op waarheid. Op deze manier kunnen zij direct gebruik maken van de diensten van CV-OK vanuit het OTYS systeem, zonder daarvoor eerst naar het platform van CV-OK te moet gaan. Binnen een korte periode hebben recruiters die werken met OTYS een rapportage over het CV van een kandidaat. Met de pre-screening functionaliteit van CV-OK kunnen recruiters er zeker van zijn dat ze, op basis van het CV, de juiste match kunnen maken.

 

Voordelen voor recruiters


  • 100% voordeel van de preventieve werking;
  • Kwalitatieve uitstraling naar (potentiële) klanten;
  • Efficiency slag en kwaliteitsverbetering tegen lage kosten; (outsourcing)
  • Full service ondersteuning;

De behoefte aan en noodzaak van pre-employment screening groeit. Van corporate HRM en non-profit tot het midden-en kleinbedrijf; onjuistheden op het CV nemen toe en de potentiële schade van fraude is daarbij vaak niet te overzien.
CV-OK voert diverse pre employment checks uit volgens een gestructureerd en transparant online PES-proces. Gegevens van werknemers worden beschermd opgeslagen. CV-OK voldoet aan de privacy wetgeving.

 

Pre employment screening


CV-OK is een label van de Validata Group, marktleider op het gebied van screenen van personen en bedrijven. CV-OK, opgericht in 2009, heeft een laagdrempelig online proces waarmee alle persoonsgegevens, relevant voor een screening, snel en veilig geverifieerd kunnen worden. De combinatie van inhoudelijke kennis, innovatieve kracht en flexibele software geeft hen de mogelijkheid om continu in ontwikkeling te blijven en werkgevers, intermediairs, ZZP-ers en kandidaten zo goed mogelijk te ondersteunen in het screeningsproces.Naast CV-OK zijn ook Vrijwilliger-OK en Huurder-OK labels van de Validata Group.

Deel dit bedrijf
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert uw werkproces met innovatieve recruitment software en websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag contact aan Plan een demo

Kwaliteitsverbetering door OTYS software
Chain Technical Professionals

 

“Het proces onderbrengen in OTYS heeft geleid tot een aanzienlijke kwaliteitsverbetering en uniformiteit.”

 

Bekijk de case study van Chain

Acquisitie overbodig door hoge vindbaardheid
IT-profile

 

Acquisitie overbodig door hoge vindbaarheid
“De uitgebreide SEO functionaliteit was nóg een reden om over te stappen op OTYS.”


Bekijk de case study van IT-profile

Copyright 2017 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Instragram
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close