Slim multiposten met OTYS

Automatisch worden al je vacatures naar meerdere vacaturebanken en vacaturesites doorgeplaatst met OTYS jobfeeder. Met OTYS remote apply zorg je ervoor dat de kandidaten rechtstreeks op de aangesloten vacaturebanken kunnen solliciteren. De sollicitant komt zoals gebruikelijk binnen in je OTYS omgeving

Hoe werkt het?

Wil je dat je vacatures automatisch op (gratis) vacaturebanken gezet worden zonder extra kosten? Dan is de jobfeeder waarschijnlijk interessant voor je! OTYS maakt het mogelijk om vanuit OTYS Go! een vacature door te plaatsen op aangesloten vacaturebanken zoals Indeed, talent.com, jobrapido en werkzoeken.nl. Het aantal vacaturebanken dat OTYS feeds kan verwerken is groeiende.
Kandidaten die solliciteren op je vacature, komen vervolgens helemaal automatisch binnen in OTYS met exact dezelfde informatie alsof ze via je eigen website solliciteren, dus als je graag wil weten welke rijbewijzen een vrachtwagen chauffeur heeft of welke talen een programmeur beheerst dan staan die vragen ook in het formulier op de externe site, je hebt geen dataverlies dus. Uit metingen die we samen met klanten hebben gedaan blijkt dat OTYS remote apply 2 tot 4 keer meer conversies kan opleveren!

Om goede analyses te kunnen maken leggen we ook vast via welke route elke kandidaat heeft gesolliciteerd. Met deze gegevens heb je snel inzichtelijk welke vacaturebanken het beste voor je organisatie werken.

Als je de juiste licentie van OTYS hebt, zijn er geen maandelijkse kosten verbonden aan deze oplossing. We nemen de gewenste inrichten samen door om zo te bepalen hoe deze koppeling voor jullie zal gaan werken. Neem hiervoor contact op met customersuccess@otys.nl

  • Vacatures plaatsen op Indeed, talent.com, jobrapido, werkzoeken.nl
  • Sollicitaties komen rechtstreeks binnen in je OTYS omgeving 
  • Gebruik je dynamische sollicitatieformulieren in OTYS? Dan worden deze vragen automatisch gesteld op Talent, Indeed, werkzoeken en ICTer-gezocht.

Gratis bij een OTYS licentie

Heb je op dit moment de juiste OTYS licentie? Dan zijn er geen maandelijkse kosten verbonden aan het gebruik maken van OTYS jobfeeder en OTYS Remote Apply. 

Er zijn vacaturebanken die OTYS jobfeeder en OTYS Remote Apply nog niet ondersteunen.
Als je op andere boards wil plaatsen kan je hiervoor upgraden naar de OTYS Multiposter. Er is een Basic en Pro versie beschikbaar. Bij de Multiposter Basic geef je per vacature aan op wélke vacaturebank deze vacature doorgeplaats moet worden. Multiposter Pro gaat nog een stap verder. Automatisch worden álle vacatures die je publiceert op je eigen site ook doorgeplaatst op de door jou geselecteerde vacaturebanken. Bekijk onderaan deze pagina de mogelijkheden en kosten. OTYS remote apply is helaas niet beschikbaar met deze OTYS multiposter. Wel kun je kiezen om sollicitaties automatisch op je website of via email te verwerken. Deze laatste optie is ook zeer goed voor conversie verhoging.

Bekijk de 200+ vacaturebanken

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.