Voor Detacheringsbureaus

Ben je werkzaam in de detachering? En ben je op zoek naar écht talent om aan je te binden? Online kandidaten werven, selecteren, beheren en plaatsen doe je met het OTYS Recruiting Technology Platform. In OTYS Go! beheer je je gehele proces en meer. Want wist je dat OTYS zelf ook jouw vacaturesite maakt? Maak jouw vacatures online vindbaar en trek talent aan. Digitaliseer je proces!

Digitaal ontzorgen

Digitaal ontzorgen

Eén digitaal ecosysteem. OTYS biedt vele cloudbased features aan in het Recruiting Technology platform waarmee talent gevonden, beheerd en geplaatst kan worden. Door diverse koppelingen met een groot netwerk van partners worden diensten als planning, uurregistratie, facturatie en digitaal ondertekenen onderdeel van het proces. Hier zijn natuurlijk verschillende partners in te vinden! Processen en systemen coördineren en stroomlijnen is hierin key. 

Software als basis van jouw proces

Software als basis van jouw proces

Strategische partner. Door kennis van detachering om te zetten in goedlopende software heeft OTYS de afgelopen jaar haar sporen verdiend. Vele klanten van OTYS in de uitzendbranche geven aan dat OTYS meer is dan een leverancier. We vormen een strategische partner waarmee software de backbone van je organisatie wordt. In deze rol voelen wij ons prettig. Wij denken dan ook graag met je mee! 

Aantrekken van écht talent

Aantrekken van écht talent

Complexe profielen. Wij weten als geen ander dat het in de flexbranche draait om het aantrekken van echte specialisten. Waar bij repetitieve werkzaamheden automatisering de norm is, is bij complexere competentieprofielen en specialistische segmenten automatisering steeds belangrijker, maar ook complexer.

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.