Voor de Uitzendbranche

Ben je werkzaam in de uitzendbranche? En ben je op zoek naar tijdelijke krachten? Online kandidaten werven, selecteren, beheren en plaatsen doe je met het OTYS Recruiting Technology Platform. In OTYS Go! beheer je je gehele proces en meer. Want wist je dat OTYS zelf ook jouw vacaturesite maakt? Maak jouw vacatures online vindbaar en trek talent aan. Digitaliseer je proces!

Front-, mid- & backoffice

Front-, mid- & backoffice

Eén digitaal ecosysteem. OTYS biedt vele cloudbased features aan in het Recruiting Technology platform waarmee talent gevonden, beheerd en geplaatst kan worden. Door diverse koppelingen met een groot netwerk van flexsoftware worden diensten als planning, uurregistratie, facturatie en factoring onderdeel van het proces. Hier zijn natuurlijk verschillende partners in te vinden op het gebied van uitzenden. Processen en systemen coördineren en stroomlijnen is hierin key. 

Software als basis van jouw proces

Software als basis van jouw proces

Strategische partner. Door kennis van de uitzendbranche om te zetten in goedlopende software heeft OTYS de afgelopen jaar haar sporen verdiend. Vele klanten van OTYS in de uitzendbranche geven aan dat OTYS meer is dan een leverancier. We vormen een strategische partner waarmee software de backbone van je organisatie wordt. In deze rol voelen wij ons prettig. Wij denken dan ook graag met je mee!

Aantrekken van écht talent

Aantrekken van écht talent

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om kandidaten te vinden en te binden. Aan jou als uitzendbureau en aan jouw opdrachtgevers. Het Recruiting Technology Platform van OTYS maakt het wervingsproces door slimme koppelingen makkelijker en maakt het mogelijk echt kandidaten aan te trekken. OTYS ondersteunt door processen te automatiseren als dit bijdraagt aan efficiëntie, effectiviteit en de doelen die jouw organisatie wil bereiken. 
 

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.