Let's get in touch
 

OTYS Go! Proces & Optimalisatie

Processen zijn er om geoptimaliseerd te worden. Hierin kunnen digitalisatie en automatisering een grote rol spelen. Veel recruitmentwerkprocessen hebben administratieve handelingen in zich, wat het werk niet altijd heel veel leuker maakt. Daarnaast zijn sommige processen te omslachtig en wordt er vaak weinig overzicht gecreëerd om processen te herzien en leuker te maken. De recruitment software van OTYS kan je hier bij helpen!

  Administratie & Proces

  Administratie & Proces

  Administratie is nooit leuk. De geintegreerde Mail- en Agendamodule van het recruitmentsysteem van OTYS maken automatische dossiervorming en koppelingen tussen bijvoorbeeld kandidaten en relaties en agenda-items mogelijk, waardoor veel administratie binnen OTYS al geautomatiseerd is bij eerste gebruik. Ook workflows kunnen bijdragen aan minder administratieve rompslomp. OTYS werkt tevens met een takenmodule waarin werkdruk, taakverdeling en jouw eigen to-do list overzichtelijk kunnen worden weergegeven. Deze takenlijsten specifiek voor sprints kunnen tevens worden weergegeven in een intuitief kanbanboard.

  Persoonlijk werkt het best

  Features als rapportages, dashboards en widgets die volledig naar wens in te richten zijn, maken het proces binnen een recruitmentsysteem persoonlijk. Binnen OTYS is heel veel aan te passen naar jouw persoonlijke wensen. In eerste instantie houden we rekening met het bedrijfsproces, zoals jullie dat hebben ingericht. Maar laten we niet vergeten dat binnen dit proces heel veel unieke mensen werkzaam zijn. Om de unieke jij tegemoet te komen bieden we binnen ons platform allerlei mogelijkheden om detailweergaven, lijsten, dashboards en widgets te personaliseren. Zo kan je er voor kiezen om je gehele OTYS Go! omgeving in jouw unieke of in jouw bedrijfsstijl te gieten! Tof toch? 

   

  Communicatiemogelijkheden

  Het recruitmentsysteem van OTYS biedt een gehele Mailmodule inclusief functionaliteiten als persoonlijke aanhef, spellingscontrole, opmaak, e-mailhandtekening en last but certainly not least: automatische dossiervorming. Dit maakt dat alle communicatie die jij, of een collega van jou, met een kandidaat heeft, automatisch opgeslagen wordt in het dossier van de betreffende kandidaat. Of relatie, of contactpersoon. Ook kan er een dossier gemaakt worden bij een vacature of gekoppeld aan een agenda-item. Dit maakt jouw proces helder en overzichtelijk. 

  Van Storm Recruitment

  ‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

  Eric Schiphorst

  Independent Recruiters

  ’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

  Olfertjan Niemijer

  Jobco Support

  ‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

  Anja Veldhuizen

  DDD Personeel

  ‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

  Maarten Beemer

  Meer informatie?Wellicht ook interessant

  OTYS Go!

  OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

  Lees meer

  OTYS Web!

  Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

  Lees meer

  Over OTYS

  In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

  Lees meer

   
  0
  Hi there!Heb je 1 minuut?

  Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

  Alvast bedankt!

  Geef je rating

  Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.