OTYS Go! Business & Marketing

Op het gebied van Business & Marketing biedt het Recruiting Technology platform van OTYS tal van uitkomsten. Recruitment is meer dan het werven en selecteren van kandidaten. Het draait om business en recruitment heeft meer dan ooit banden met marketing. Krijg grip op je business met de mogelijkheden die hieronder toegelicht worden. Wil je meer weten? Neem natuurlijk gewoon contact op.

 

Sales, CRM & meer

Het OTYS Recruiting Technology Platform biedt verschillende modules waarmee Sales en Business ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming en veel mogelijkheden om overzicht te houden. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module in het recruitmentsysteem komen in het salesproces van pas. De modules zijn aan elkaar gekoppeld waardoor je grip houdt op herkomst van leads, je proces en op voortgang. Hiernaast biedt het recruitmentsyteeem van OTYS de Activiteiten Module aan waarin activiteiten en opvolging gemonitord en geanalyseerd kunnen worden. 


 

Rapporteren en bijsturen

Rapporteren en bijsturen

​​​​​​Om echt te weten waar je dagelijks mee bezig bent is realtime rapporteren een must. Het recruitment systeem van OTYS biedt hierin mogelijkheden, bijvoorbeeld in de Rapportage Module waarin rapportages gemaakt kunnen worden over aantallen afspraken, calls, offertes maar ook omzetcijfers kunnen op meerdere manieren weergegeven worden. De rapportages zijn te tonen op je gepersonaliseerde dashboard, maar ook via presentatiemodus op een extern scherm. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst.

Marketing & Recruitment

Marketing & Recruitment

Dat marketing en recruitment steeds meer overlap hebben hoeven we aan jou natuurlijk niet uit te leggen. Wij zien dit ook, en spelen hier met ons recruitmentsysteem op in met een o.a. een Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van het recruitmentsysteem van OTYS. Tevens biedt dit CMS meerdere mogelijkheden om SEO te verbeteren, maar ook om landingspagina's geautomatiseerd aan te maken. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om jouw merk goed in de markt te zetten en kandidaten aan je te binden. OTYS biedt complete oplossingen en daarnaast ook mogelijkheden om te koppelen met pakketten als ActiveCampaign en Mailchimp.

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.