OTYS Go! Plaatsingen

Plaatsingen vormen een wezenlijk onderdeel van de flexbranche. OTYS speelt hier met haar Recruiting Technology plaftorm op in door verschillende opties aan te bieden die jouw proces in goede banen leiden. Of je nu een detacheerder of een uitzender bent. 

Plaatsingen in OTYS Go!

Plaatsingen in OTYS Go!

In de Plaatsingen Module koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. In deze module van het recruitmentsysteem kan je bijhouden welke opdrachten lopen, wie deze uitvoert, de duur, het tarief en nog veel meer administratieve gegevens. Door de koppelingen met andere OTYS-functionaliteiten zoals mail en automatische dossiervorming krijg je het overzicht over jouw plaatsingen. Deze module binnen het recruitment platform is uiteraard ook te koppelen aan vele externe softwarepakketten. 

    Planning, uren & facturatie

    De Planning Module stelt je in staat om snel een geschikte én beschikbare kandidaat te vinden en deze te koppelen aan een vacature. In een kandidatenportaal kunnen gewerkte uren makkelijk geregistreerd worden en kan beschikbaarheid van de kandidaat bijgehouden worden door de kandidaat zelf. Na accordering van de geregistreerde uren kunnen de gegevens van het recruitmentsysteem van OTYS direct doorgestuurd worden naar uw verloningspakket, payroll bedrijf of zelfs binnen het systeem: naar de Facturatie Module van OTYS. In deze module kunnen facturen eenvoudig per mail verstuurd worden, als PDF in eigen huisstijl. Apart inboeken is niet meer nodig.

    Documenten in OTYS Go!

    Met de Documenten module in de recruitment software van OTYS maak je gemakkelijk nieuwe documenten, zonder deze elke keer opnieuw te moeten schrijven. Ook is deze module te koppelen in onze workflows, waarmee documenten automatisch gegenereerd worden indien kandidaatstatussen veranderen. De combinatie tussen verschillende modules, zoals hier de Documenten en Workflow module maken OTYS Go! tot een platform waarin écht heel veel mogelijk is. Noem een proces, een standaarddocument of een workflow: OTYS helpt je graag. 

     

    Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.