OTYS Go! Werving & Sourcing

Je bent nieuwsgierig naar de Werving & Sourcing features in het recruitmentsysteem van OTYS? Dat ben je hier op het juiste (web)adres.

De mogelijkheden van OTYS Go! op het gebied van Werving & Sourcing zijn zodanig uitgebreid dat we je op deze pagina een mooie inkijk gaan geven van meerdere features. Wil je zien hoe deze features 'in het echt' werken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen het je graag!

Multiposten van vacatures

Multiposten van vacatures

Het OTYS Multiposting Framework (OMF) bestaat al jaren binnen de recruitment software van OTYS én dat is tevens een van de krachten van deze feature. Met het framework is het mulitposten van jouw vacatures snel, makkelijk en efficiënt. Je maakt een keuze uit de vele platformen die we aanbieden en jouw vacature wordt doorgezet. Je kan er ook voor kiezen opgenomen te worden in het Framework, zo versterkt het OTYS-ecosysteem zichzelf. Naast een eigen Framework biedt OTYS ook genoeg mogelijkheden om vacatures door te zetten via partners zoals Indeed, InGoedeBanen, Recruitment Technologies en Vonq. En, vergeet je eigen recruitmentwebsite natuurlijk niet. Met een OTYS-website ben je verzekerd van kwaliteit, branding én goede vindbaarheid online. 

Optimaal gebruik van eigen database

OTYS heeft verschillende features die jouw werkende leven makkelijker maken. Neem de Vacatureparser Widget en onze Autoscore functionaliteit. Drag&drop een vacature in de widget in het recruitmentsysteem en OTYS maakt direct matches met de kandidaten in jouw database en desbetreffende kandidaten worden gekoppeld aan de vacature. Zo gebruik je jouw kandidatendatabase om actief te sourcen naar kandidaten die je reeds voor handen hebt. Deze feature komt in OTYS tot stand door de semantic search functionaliteit van onze integratiepartner Actonomy. Een samenwerking waar we trots op zijn! Met de shortlists die je zo creërt kan je écht gaan werven en door gebruik te maken van functionaliteiten zoals batch-acties en de online Vacaturepresentatie kan jij OTYS inzetten om effectief en efficiënt kandidaten te werven. Zo, dat zijn een hoop termen! Wil je meer uitleg? Kijk de video of neem contact op. 

 

 

Databases in OTYS Go!

Databases in OTYS Go!

Bovenstaande functionaliteiten zijn natuurlijk handig, en kunnen alleen tot stand komen wanneer een recruitment platform gekoppelde databases biedt. Dit is wat OTYS doet, al jaren. OTYS biedt tevens mail- en agendaoplossingen die automatische dossiervorming op kandidaat-, contactpersoon-, vacature- en relatieniveau mogelijk maken. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt in jouw wervingsproces, meteen bij de hand. 

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.