Let's get in touch
 

Let's seize
opportunities.

Together

Demo

Teaser 2
OTYS Image

Recruitment softwareOTYS Go!

Recruiting technology

Een goed Recruiting Technology Platform is gebouwd om jou werk uit handen te nemen en je kansen te laten grijpen. Met de juiste features kun je efficiënter werken, meer kandidaten aantrekken en beter matchen. Met het recruitmentsysteem OTYS Go! verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience. Volgens de AVG en SOCII (ISAE 3000) gecertificeerd.

Lees meer

OTYS Image

VacaturewebsitesOTYS Web!

Vacaturewebsites

Een goede vacaturewebsite is online vindbaar en heeft een heldere structuur. Naast het leveren van recruitment software faciliteert OTYS in jouw online vindbaarheid met het maken van vacaturesites, inzetten van SEO en SEA. Template of custom. Jouw website is direct te benaderen, aan te passen en te updaten via de recruitmentsoftware. 

Lees meer

OTYS Image

Leer meer met OTYSOTYS Academy

Leer meer met OTYS

Met de OTYS Academy leer je niet alleen meer over het OTYS recruitment platform maar ook over het vakgebied Recruitment. Meerdere workshops geven inzicht in sourcing, het schrijven van vacatureteksten en Online Marketing. 

Lees meer

Succesverhalen Let’s seize opportunities, together!

Kansen grijpen doe je samen. De volgende organisaties maken gebruik van de recruitment software van OTYS en werken samen met ons voor de meest optimale processen en bedrijfsvoering.

Lees meer

 logo
Nieuw item logo
Nieuw item logo
Nieuw item logo
Nieuw item logo

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

OTYS is overal Maak kennis met

Je vindt ons op diverse social media kanalen. Volg ons op Linkedin voor diverse updates en ontwikkelingen. Of volg ons op Instagram voor een kijkje achter de schermen. 

Followers
ratio
2031 Followers
ratio

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.