OTYS Go!Recruiting Technology

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen zoals werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en natuurlijk corporate recruiters voor wie het vinden en verwerven van écht talent het grootste doel is. Het recruitmentsysteem van OTYS helpt jou kans te grijpen! 

Werving & selectie

Uitzendbranche

Detachering

Corporate Recruitment

Efficiënt en geautomatiseerd werken

OTYS Go! is gebouwd om jou werk uit handen te nemen. Met de juiste tools kun je namelijk efficiënter werken. Met de recruitmentsoftware OTYS verbeter je zowel je werkprocessen als de candidate experience.

  1. Geautomatiseerde processen
  2. Gebruikersvriendelijke interface
  3. Gepersonaliseerde dashboards

Alles-in-één

OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor het gehele proces. Van werving, tot selectie, maar ook administratieve processen worden ondersteund. Door vele koppelingen van het recruitmentsysteem met partners kan je de gehele business bedienen vanuit één systeem.

  1. Gekoppelde kandidaat-, vacature- en relatiedatabase
  2. Agenda en e-mail met automatische dossiervorming
  3. Groot partnernetwerk

Optimale resultaten behalen

Efficiënte werkprocessen zijn top, maar uiteindelijk wil je dat jouw vacatures en vacaturesite gevonden worden, dat kandidaten snel kunnen solliciteren en jij de match kan maken. Jij wilt optimale resultaten. OTYS bereikt dit door vele deel- en optimalisatiemogelijkheden.

  1. Slimme oplossingen voor koppelen, matchen & zoeken
  2. Vele (multi)poster-oplossingen
  3. Rapportagemogelijkheden om scherper te sturen
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.