En profiteer van

Software voor úw vacaturebank

De Nederlandse beroepsbevolking heeft keuze uit honderdduizenden vacatures. Uw vacaturebank biedt u de mooiste vacatures én meest optimale user experience. Toch?

Als enige in Nederland heeft OTYS software voor vacaturebanken. Met e-commerce in gedachten, maar natuurlijk gericht op vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Voeg hier onze unieke techniek en enorme netwerk aan toe, en daar is het: de basis voor een succesvolle vacaturebank.
Vacaturebank software

Ondersteuning van uw businessmodel

Everything is possible. Wat heeft u nodig voor uw businessmodel? OTYS adviseert u in alle mogelijkheden. Denk aan handvatten voor het neerzetten van een gratis vacaturebank als traffic generator, het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen of het genereren van inkomsten uit advertising en premium bedrijfsprofielen. Heeft u geen vacaturebank, maar juist een kandidatenbank? Stel dan uw cv-database open en maak deze geanonimiseerd doorzoekbaar. Hiermee verleidt u vele werkgevers tot het (betaald) inschrijven op uw cv- database.
Vacaturebank traffic genereren

Direct veel traffic genereren

Reach for it. Op een vacaturebank staan veel vacatures om zoveel mogelijk websitebezoekers te genereren, die op hun beurt zorgen voor (betalende) klanten. Zonder vacatures geen websitebezoekers en zonder websitebezoekers geen vacatures. Is dat ook voor u een kip-ei verhaal? Wij begrijpen dat u ergens moet beginnen. Bijvoorbeeld met het OTYS Multiposting Framework: onze ruim 1.200 klanten kunnen hun vacatures doorplaatsen naar uw vacaturebank. Met 1 druk op de knop.

SEO geoptimaliseerde vacaturebank

Optimale vindbaarheid en marketingtools

Recruitment is marketing. Vindbaarheid is key voor een vacaturebank. Dat snappen wij en dus beschikt u over SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Natuurlijk inclusief de vacature-alert en slimme zoekfunctionaliteiten voor een optimale user experience. Tel daar de blog-, event-, nieuws- en mailingmodules nog eens bij op en de uitkomst is kraakhelder: met de tools van OTYS bereikt u uw doelgroep en houdt u deze betrokken. Lees hier alle voordelen van OTYS Recruitment Software.
Online betalingsmogelijkheden

Online betalingsmogelijkheden

Money talks. Door koppelingen met diverse partijen kunnen uw klanten direct betalen. U heeft zelfs de mogelijkheid credits of productpakketten aan te bieden. Het resultaat: u biedt een laagdrempelig betaalmodel en heeft geen omkijken naar het onderhoud van de koppeling(en).

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Wil jij een efficiënter recruitmentproces?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien hoe jij tijd kunt besparen in je werk én hoe jouw werkdag leuker kan worden!

 

Vraag een gesprek aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.