En profiteer van
Beste recruitment software

Software voor uw corporate recruitment processen

Corporate recruitment vraagt om software die is afgestemd op de behoefte van uw lijnmanagers en uw HR- en/of recruitmentafdeling. OTYS beantwoordt die vraag.

Sinds 2001 levert OTYS recruitment software. Aan grote en kleine corporates. Aan multinationals en start-ups. In uiteenlopende branches waaronder zorg, ICT, retail, olie & gas, non-profit, logistiek, transport en overheid. Juist die diversiteit, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat we software kunnen bieden voor alle corporate recruitmentprocessen. Ook die van u.

Werken bij webste

Een sterk(er) werkgeversmerk

Use the value of your employer brand. Elk onderzoek in arbeidsmarktcommunicatie bevestigt dat de rol van het werkgeversmerk sterk toeneemt. Om anno nu potentiele medewerkers te binden en te boeien is het consistent en sterk communiceren van uw werkgeversmerk cruciaal. De OTYS software en uw werkenbij-site kunnen van top tot teen worden aangepast aan uw wensen en huisstijl. Zo past uw totale arbeidsmarktcommunicatie bij de wervingsstrategie die u voor ogen heeft.
Meetbare recruitmentsactiviteiten

Meetbaarheid biedt kansen

Results will follow. Wat zijn voor u de meest voorkomende struikelblokken bij het werven? En hoe maakt u dat duidelijk aan uw directie? OTYS maakt alle recruitmentactiviteiten meetbaar en inzichtelijk in uw eigen Recruitment Analytics-module. Zo ziet u in één oogopslag wat het échte probleem is en kunt u alles terugkoppelen aan de stakeholders. Blijven de voorgestelde kandidaten liggen bij de lijnmanager? Zijn de kosten van de recruitmentadvertenties meer waard dan ze opleveren? Gebruikt u wel de juiste wervingskanalen? Met OTYS heeft u de handvatten om naar een steeds succesvollere rapportage toe te werken.

SEO geoptimaliseerde vacatures

Lastig vervulbare vacatures wél invullen...

Everything is possible. Met de arbeidscommunicatietools van OTYS bereikt u met gemak die éne kandidaat die u anders maar niet te pakken krijgt. Denk aan actiepagina’s met SEO-geoptimaliseerde vacatures of benut de superslimme Actonomy-technologie om gericht dat schaap met 5 poten in uw eigen database te vinden. En wist u dat u met de OTYS LinkedIn Manager via specifieke zoekwoorden kandidaten kunt vinden op LinkedIn en u zo uw eigen shortlist kunt samenstellen. Zoekt en ge zult vinden, met OTYS.
Killer questions

Efficiënt werken aan een ultieme candidate experience

Help is on the way. Elke sollicitant verdient een ontvangstbevestiging, moet worden beoordeeld en in de praktijk blijkt dat een groot aantal moet worden afgewezen. Een tijdrovend proces, zeker als u honderden sollicitaties per week krijgt. OTYS helpt, een goed ingerichte workflow zorgt voor automatische, maar toch gepersonaliseerde mails; óók bij een afwijzing. Zo houdt u binding met uw kandidaat en werkt u aan de positieve candidate experience. Ook kunt u kiezen voor de filtervragen, in de wandelgangen ook wel 'killer questions' genoemd. Aan u de keuze of u uw database wilt vullen voor een talentpool of enkel kandidaten wilt opnemen met de juiste criteria.

Plaats en tijdonafhankelijk werken

Everywhere and anytime. Het nieuwe werken wordt door steeds meer werkgevers omarmt. Met onze corporate Recruitment Software kunnen u en uw collega’s overal en altijd inloggen én werken met de mobiele applicaties van OTYS. 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser). Ongeacht de plaats of tijd: uw virtuele kantoor is altijd bij de hand, het systeem is altijd up-to-date en bereikbaar.

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Wil jij een efficiënter recruitmentproces?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien hoe jij tijd kunt besparen in je werk én hoe jouw werkdag leuker kan worden!

 

Vraag een gesprek aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.