Let's get in touch
 

Let's seize
opportunities.

Together

OTYS en het goede doel

Benefiets concert

Benefiets concert werkt mee aan een mooi doel zodat ouderen vaker buiten komen, vaker iemand zien en dus uit hun isolement geraken. Er wordt met deze actie geld ingezameld om zoveel mogelijk fietsen te kopen voor dit mooie doel. OTYS helpt daar natuurlijk met alle liefde aan mee en daarom hebben wij de website voor Smiles4you gebouwd. Ook deel uitmaken van dit mooie doel? Je kan je nog inschrijven en een stoel kopen voor een overheerlijk diner op michelin ster niveau.

Reserveren

Stelvio for Life

Sponsoring van team Hoogtemeesters voor hun deelname aan Stelvio for Life. Onze collega Marjan Snijer heeft vorig jaar samen met haar team de Stelvio beklommen en daar zijn wij TROTS op! Er is een fantastisch mooi bedrag opgehaald voor onderzoek naar kanker. Het was een zware klim omhoog, maar haar hele team heeft het voor elkaar gekregen! 

Hersentumorfonds

Veiling ten behoeve van het Hersentumorfonds. Klant Hammer Techniek is betrokken geweest bij het opzetten van een veiling waarbij de opbrengsten ten goede komen aan het Hersentumorfonds. Vaak starten dit soort initiatieven vanuit een persoonlijke situatie en toen wij gevraagd werden om wat bij te dragen aan deze veiling deden we dat met alle liefde! 

Banenmarktede.nl

Een initiatief van onder andere OTYS-klant Werkreturn-de Vallei. OTYS maakte de website via welke gesolliciteerd kan worden door sollicitanten met een afstand tot de arbeidsmarkt. OTYS denkt dat werken en wat kunnen betekenen voor de samenleving bijdraagt aan het leefgeluk van deze mensen.

Zaanse Zwemchallenge

Onze klant SEM Personeelsdiensten (Jelle Erfmann) is mede organisator van dit event waarbij de opbrengst ten goede komt aan de kinderafdeling van het Zaans Medisch Centrum. OTYS wil je sponsoren? Ja! We zijn benieuwd wat voor moois er voor de jonge patiënten bedacht wordt.

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.