En profiteer van
Beste recruitment software

Bezoek OTYS op de Demo_day 2019!

Op 6 juni 2019 kun je je laten bijpraten door meer dan 40 leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie. Aan de demo desks kreeg je één-op-één demo’s, in het tech theater (in een aparte zaal) kun je ieder half uur kleinschalige demosessies volgen en experts geven korte tech talks gedurende de dag in de Speaker’s Corner.

 Tijdens de Demo_Day zal OTYS de volgende demo's verzorgen:

  • Communiceren via OTYS Go!
    Ontdek tijdens deze demo alle communicatiemogelijkheden van OTYS Go!; van e-mail & automatische dossiervorming tot aan de nieuwsbriefmodule & videochat.
  • Hoe maak je je processen visueel?
    Laat je verrassen door het OTYS Dashboard, de rapportages (zoals Traffic Reports) en onze kanban boards voor een agile aanpak van processen
  • Hoe maak je jouw proces eenvoudiger?
    Leer meer over de werving-, selectie- en presentatiemogelijkheden van OTYS Go! en hoe je deze geautomatiseerd in kan zetten.

Wil jij meer te weten komen van OTYS?

Heb jij interesse in OTYS? OTYS is als leverancier van recruitment technologie aanwezig. Kom langs voor een demo of een gesprek met één van onze adviseurs. Laat het ons weten via marketing@otys.nl, we hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

Praktische informatie:

Recruitment Tech Demo_Day vindt plaats in het in 2017 geopende Van der Valk Hotel Utrecht. Dit nieuwe hotel is goed per auto te bereiken en ligt pal naast de A12. Parkeren kan in de parkeerkelder waar plek is voor 330 auto’s.
Ook per ov is de locatie goed bereikbaar. In 10 minuten ben je per sneltram bij de halte Kanaleneiland-Zuid/Woonboulevard waarna het nog een paar minuten lopen is. 

 

Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.