En profiteer van
Software voor Corporate Recruitment

Software voor uw corporate recruitment processen

Corporate recruitment vraagt om software die is afgestemd op de behoefte van uw lijnmanagers en uw HR- en/of recruitmentafdeling. OTYS beantwoordt die vraag.

Sinds 2001 levert OTYS recruitment software. Aan grote en kleine corporates. Aan multinationals en start-ups. In uiteenlopende branches waaronder zorg, ICT, retail, olie & gas, non-profit, logistiek, transport en overheid. Juist die diversiteit, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat we software kunnen bieden voor alle corporate recruitmentprocessen. Ook die van u.

Werken bij webste

Een sterk(er) werkgeversmerk

Use the value of your employer brand. Elk onderzoek in arbeidsmarktcommunicatie bevestigt dat de rol van het werkgeversmerk sterk toeneemt. Om anno nu potentiele medewerkers te binden en te boeien is het consistent en sterk communiceren van uw werkgeversmerk cruciaal. De OTYS software en uw werkenbij-site kunnen van top tot teen worden aangepast aan uw wensen en huisstijl. Zo past uw totale arbeidsmarktcommunicatie bij de wervingsstrategie die u voor ogen heeft.
Meetbare recruitmentsactiviteiten

Meetbaarheid biedt kansen

Results will follow. Wat zijn voor u de meest voorkomende struikelblokken bij het werven? En hoe maakt u dat duidelijk aan uw directie? OTYS maakt alle recruitmentactiviteiten meetbaar en inzichtelijk in uw eigen Recruitment Analytics-module. Zo ziet u in één oogopslag wat het échte probleem is en kunt u alles terugkoppelen aan de stakeholders. Blijven de voorgestelde kandidaten liggen bij de lijnmanager? Zijn de kosten van de recruitmentadvertenties meer waard dan ze opleveren? Gebruikt u wel de juiste wervingskanalen? Met OTYS heeft u de handvatten om naar een steeds succesvollere rapportage toe te werken.

SEO geoptimaliseerde vacatures

Lastig vervulbare vacatures wél invullen...

Everything is possible. Met de arbeidscommunicatietools van OTYS bereikt u met gemak die éne kandidaat die u anders maar niet te pakken krijgt. Denk aan actiepagina’s met SEO-geoptimaliseerde vacatures of benut de superslimme Actonomy-technologie om gericht dat schaap met 5 poten in uw eigen database te vinden. En wist u dat u met de OTYS LinkedIn Manager via specifieke zoekwoorden kandidaten kunt vinden op LinkedIn en u zo uw eigen shortlist kunt samenstellen. Zoekt en ge zult vinden, met OTYS.
Killer questions

Efficiënt werken aan een ultieme candidate experience

Help is on the way. Elke sollicitant verdient een ontvangstbevestiging, moet worden beoordeeld en in de praktijk blijkt dat een groot aantal moet worden afgewezen. Een tijdrovend proces, zeker als u honderden sollicitaties per week krijgt. OTYS helpt, een goed ingerichte workflow zorgt voor automatische, maar toch gepersonaliseerde mails; óók bij een afwijzing. Zo houdt u binding met uw kandidaat en werkt u aan de positieve candidate experience. Ook kunt u kiezen voor de filtervragen, in de wandelgangen ook wel 'killer questions' genoemd. Aan u de keuze of u uw database wilt vullen voor een talentpool of enkel kandidaten wilt opnemen met de juiste criteria.

Plaats en tijdonafhankelijk werken

Everywhere and anytime. Het nieuwe werken wordt door steeds meer werkgevers omarmt. Met onze corporate Recruitment Software kunnen u en uw collega’s overal en altijd inloggen én werken met de mobiele applicaties van OTYS. 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser). Ongeacht de plaats of tijd: uw virtuele kantoor is altijd bij de hand, het systeem is altijd up-to-date en bereikbaar.

Dis is de titel voor teaser 22

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras varius elit ut arcu sagittis cursus. Fusce sed diam nec erat facilisis porttitor. Duis malesuada elit nec diam vehicula, tincidunt commodo ligula maximus.
Lorem ipsum dolor sit amet
Duis vel nisi tristique, rutrum nulla et, consectetur orci. Morbi lobortis vestibulum est ut luctus. Nunc id lacus vel dolor pharetra porttitor vitae non odio. Nam pharetra neque in metus condimentum, at dictum justo maximus. Vestibulum volutpat porttitor viverra.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Quisque blandit magna eget purus dapibus consequat. Cras blandit justo velit, in accumsan nibh pulvinar vel.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
Duis vel nisi tristique, rutrum nulla et, consectetur orci
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

button

Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.