Meer aandacht voor de klant dankzij automatisering

 

 

 

Richard Gerestein - Directeur
Avouch IT Recruitment & Partner Avouch Management Sourch

Meer aandacht voor de klant dankzij automatisering

Avouch Management Search richt zich samen met haar associates op interim management, executive search, training en coaching. Ze zijn daar vertegenwoordigd in de Metaal & Electro, Zorg & Welzijn en Financials en werken met gelijknamige labels (Avouch Zorg, Avouch Metalectro en Avouch Finance). OTYS heeft voor Avouch twee websites ontwikkeld, die gekoppeld zijn aan eenzelfde recruitment software systeem.
Richard van Avouch

Gebruiker vanaf het eerste moment

Avouch is één van de allereerste gebruikers van de software van OTYS. Richard Gerestein verteld hierover: “In het begin werkte ik vanuit Excel, maar al snel was dat niet meer toereikend. Ik ben op zoek gegaan naar een goed systeem en heb diverse pakketten en systemen geprobeerd, maar daar werd ik niet enthousiast van. In tegenstelling tot de eerste versie van OTYS. De prijskwaliteitverhouding heeft me over de streep getrokken. Vanaf het begin heb ik het programma getest, ik heb alle betaversies zien langskomen.”

Gerestein was met name onder de indruk van de flexibiliteit van OTYS. “Dat losse onderdelen van het programma volledig met elkaar konden samenwerken was destijds revolutionair. Maar ook de koppeling met andere software werkt erg goed.” Aangezien de Avouch associates veel buiten de deur werken, wordt intensief gebruik gemaakt van de mobiele applicaties. “De volledige mobiele integratie werkt feilloos voor ons. We gebruiken OTYS op onze laptop, tablet en mobiel en kunnen echt niet meer zonder.”

Deepsearch in database

Geavanceerde zoekfunctie

Gerestein heeft dagelijks profijt van OTYS. “Textkernel, Actonomy, de koppeling met InGoedeBanen, het CMS; ik ben er elke dag weer blij mee. Met Actonomy bijvoorbeeld kunnen we deepsearchen in onze database, tot aan de bijlagen in het dossier aan toe. Erg handig. Daarnaast heb ik sneller toegang tot mijn gegevens, kan mijn gegevens sneller vergelijken, en dus sneller kijken of ik zelf kan leveren. InGoedeBanen gebruik ik om mijn vacature snel te verspreiden op vacaturebanken, social media en zoekmachines. Hierdoor krijg ik heel eenvoudig een groot bereik. Textkernel is ideaal om de criteria en gegevens uit CV’s direct in te laden in onze database.

Ik vind de interactie met andere gebruikers ook heel goed. Voor mijn associates kan ik bijvoorbeeld heel makkelijk reminders aanmaken, dat is een uitkomst. En de supporttickets zijn een briljante vinding, met name door de statussen die je eraan kunt hangen. Mijn meldingen worden altijd snel en accuraat opgepakt door de support-afdeling van OTYS. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat een melding van mij is blijven hangen.”

Volledig mobiele integratie

Meerdere sites gekoppeld in één systeem

OTYS heeft voor Avouch twee responsive websites ontwikkeld met een uitstraling die goed aansluit bij het imago van Avouch. Het verhogen van de vindbaarheid van de websites en de vacatures was een van de wensen van het bedrijf. Uitdaging hierbij was dat de sites op verschillende domeinen staan en dus afzonderlijk geranked worden.

“Voordat we met OTYS gingen werken hadden we een platte site met veel flash. Dat was niet handig wat betreft onze vindbaarheid via Google. Met de OTYS-website is onze page ranking en het aantal sitebezoekers enorm verbeterd.” De sites zijn aan één systeem en één database gekoppeld. “Door het toekennen van rechten zijn de gegevens van de verschillende domeinen van elkaar afgeschermd. Hierdoor is de privacy van kandidaten optimaal gewaarborgd, zonder dat wij met losse systemen hoeven te werken.”

Volwassen product

Gerestein heeft OTYS gaandeweg volwassen zien worden. “Recruitment en management search is voor een belangrijk deel marketing gedreven. OTYS snapt als geen ander wat het is om aan recruitment- en online marketing te doen. Het product gaat met de tijd mee, het is slim en het is anders. OTYS is altijd bereid mee te denken en nieuwe initiatieven op te pakken en uit te werken. Ik ben oprecht enthousiast over het product, ik geloof in het product en de aanpak van het bedrijf. Dat vertel ik graag aan anderen.”
Avouch kantoor

Over Avouch

Avouch Management Search is gespecialiseerd op het gebied van Werving & Selectie, Interim-management, leiderschapstraining en loopbaanbegeleiding. Avouch IT Recruitment bemiddelt kandidaten met HBO en WO niveau voor vacatures bij haar ITklantrelaties. In de afgelopen 20 jaar hebben honderden, goed gekwalificeerde kandidaten via Avouch hun weg gevonden naar een volgende stap in hun carrière.

Avouch, opgericht in 2000, bemiddelt HBO-ers en WO-ers, zowel in vaste banen als voor interim posities. Avouch IT Recruitment is gespecialiseerd in alles wat met IT en klantinteractie te maken heeft. Ze leveren projectleiders, managers maar ook technici voor multi-channel contactcenters, networking en CRM. In de multi-channel contactcenter-sector zijn zij marktleider.

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Kwaliteitsverbetering door OTYS software
Chain Technical Professionals

 

“Het proces onderbrengen in OTYS heeft geleid tot een aanzienlijke kwaliteitsverbetering en uniformiteit.”

 

Bekijk de case study van Chain

Acquisitie overbodig door hoge vindbaardheid
IT-profile

 

Acquisitie overbodig door hoge vindbaarheid
“De uitgebreide SEO functionaliteit was nóg een reden om over te stappen op OTYS.”


Bekijk de case study van IT-profile

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.