Let's get in touch
 
Nieuws

OTYS Ambassadeur 2017: Met BuildingJobs bouwen aan de toekomst

  • 16-03-2017 10:01 AM
Written by
M. Ingen

Deze editie van de reeks Ambassadeurs-uitreikingen bracht de navigatie ons naar het Noord-Brabantse Rijen, waar we op bezoek gingen bij BuildingJobs. BuildingJobs is sinds 2007 OTYS-gebruiker en ze ontvangen dan ook meer dan terecht de OTYS Ambassadeurschap 2017!

BuildingJobs bestaat dit jaar 10 jaar, maar heeft het "jubileumfeestje" vorig jaar al deels gevierd. Vorig jaar werd namelijk het nieuwe logo in gebruik genomen en heeft OTYS mogen meewerken aan het herontwerpen van de nieuwe websites. Dit jaar werd de intrek genomen in het nieuwe kantoorpand aan de Hoofdstraat in Rijen.

Specialisten die op zoek zijn naar een functie in de installatietechniek of koeltechniek in Nederland en Vlaamstalig België kunnen uitstekend terecht op de site van BuildingJobs. Daarnaast is het platform CoolJob.nl bij uitstek geschikt voor personeelsbemiddeling binnen de koudetechniek. Hier vallen airconditioning, luchtbehandeling en HVAC onder. Op de website van CoolJob staan alleen de koudetechnische vacatures vermeldt. De Installatievacaturebank is daarentegen gericht op werkzoekenden binnen de ‘warme’ en overige technische vacatures. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere verwarming, elektrotechniek en regeltechniek. 

 blog_image:article_yourit_148820544658b436861165a.jpg:end_blog_image

Over Buildingjobs

BuildingJobs verzorgt werving, selectie, bemiddeling, detachering en payrolling binnen de installatietechniek, klimaattechniek (HVAC), elektrotechniek, koeltechniek en koudetechniek. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met aansprekende vacatures. Ze werken voor een grote diversiteit aan klanten: van Drenthe tot aan Vlaamstalig België, en voor multinationals en starters. De database van BuildingJobs omvat meer dan 4000 kandidaten uit de branche en wordt dagelijks aangevuld.

Daarnaast is BuildingJobs graag uw partner bij het optimaal inrichten van uw organisatie op strategisch HR-gebied. Wilt u kennismaken met BuildingJobs? Neem eens een kijkje op hun site en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen

Naar Buildingjobs

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.