Let's get in touch

Let's get in touch

Events

OTYS lanceert innovatieve CV Parsing Widget

  • 5099 views
  • 31-01-2017 9:41 AM
Written by
P. Barelds

Vanaf heden kunnen OTYS klanten zonder ook maar één muisklik CV’s uploaden naar hun kandidatendatabase. Door deze innovatieve widget van Textkernel’s CV-parsingtool in het OTYS dashboard te integreren, wordt CV’s omzetten naar een leesbaar en compleet kandidatenprofiel zeer eenvoudig. De functionaliteit is voor iedere OTYS Phoenix gebruiker standaard beschikbaar en u kunt er daarom zonder extra kosten direct gebruik van maken!

Slepen is het nieuwe klikken
In de software van OTYS was het al mogelijk om CV’s via Textkernel uit te laten lezen in uw systeem. Door de innovatieve widget beschikbaar te maken op het OTYS dashboard kunt u vanaf heden met één simpele sleepbeweging CV’s aan uw kandidatendatabase toevoegen en compleet nieuwe kandidatenprofielen aanmaken.

De widget is geïntegreerd met alle opties van Extract! en herkent dus alle gegevens uit een CV en voegt deze automatisch gestructureerd en doorzoekbaar toe aan uw eigen kandidatendatabase. De gegevens van de kandidaat worden automatisch binnen een paar seconden in de Kandidaten Manager verwerkt, zodat u enkel nog maar de ontbrekende velden hoeft in te vullen die niet in het CV zijn opgenomen. De slimme tool herkent niet alleen standaardgegevens zoals personalia, maar zet ook direct gegevens zoals opleidingen, werkervaring, vaardigheden etc. in de juiste velden. Vanuit het aangemaakte profiel kunt u het CV koppelen aan een vacature. In het filmpje ziet u de werking van de widget op uw Dashboard.CV parsing in uw OTYS systeem
Of u nu gebruik maakt van CV parsing op uw vacaturebank, carrièresite of in uw recruitmentsysteem, het extraheren van CV's zorgt ervoor dat u sneller CV's in uw systeem verwerkt en complete kandidaat profielen creëert. Daarnaast zorgt Textkernel’s Extract! voor een betere sollicitatie ervaring omdat kandidaten niet langer handmatig sollicitatieformulieren hoeven in te vullen. Deze verbeterde kandidaatbeleving en verlaagde drempel om te solliciteren kan leiden tot een hogere conversie. Omdat de widget voor alle gebruikers gratis is geïntegreerd kunt u er direct gebruik van maken! De widget voegt u als volgt toe: ga naar het Dashboard overzicht, klik op het tandwieltje rechtsboven in uw scherm (Boards configureren) en sleep de widget 'Textkernel' op het Dashboard. U kunt hierna direct beginnen door een CV in de widget te laten vallen.

In onderstaande filmpje ziet u hoe Textekernel's Extract! het solliciteren voor kandidaten eenvoudiger maakt.Meer informatie
Wilt u meer informatie over de introductie van de Extract! CV parsing widget In OTYS? Neem dan contact op met uw account manager. Wilt u meer weten over Textkernel's cv parsing software? Neem dan een kijkje  op de site of vraag een live demo aan! Omdat de widget voor alle gebruikers gratis is geïntegreerd kunt u er direct gebruik van maken!

Ontdek de voordelen van Textkernel's Extract!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.