Let's get in touch
 
Blog

Tip 2: Sollicitaties via videochat

  • 2310 views
  • 09-04-2020 9:41 AM
Larissa Kampert
Written by
Larissa Kampert

In de recruitment branche is het soms wel een uitdaging om thuis te werken. Je wilt immers toch nog zo goed mogelijk contact houden met je potentiële kandidaten. Daarom is het van belang dat je een ATS systeem hebt die werkt in de Cloud, zodat jij altijd en overal bij je kandidaten kan zolang je maar internet hebt. Maar wat nou als je een kandidaat graag wil spreken voor een kennismakingsgesprek? Of je moet een sollicitatiegesprek houden? 

Met de videochat functie van OTYS ben je in staat om vanuit huis gesprekken te voeren met kandidaten of collega’s. Op het moment dat je een sollicitatiegesprek hebt kun je deze makkelijk via de videochat functie voeren. De opname plus eventuele notities worden automatisch opgeslagen in het kandidatendossier en zijn gemakkelijk terug te vinden voor jou en je collega’s. Op deze manier kan je snel en effectief verschillende sollicitatiegesprekken achter elkaar houden. Zo kan je altijd contact houden met jouw kandidaten en kunnen de werkzaamheden nog steeds soepel verlopen. 
 


 

Efficiënt en geautomatiseerd werken
Maar waarom nou specifiek met de videochat functie van OTYS Go! werken? Met de nieuwe videochat functie binnen OTYS Go! is er veel meer mogelijk dan enkel met elkaar praten, namelijk:

•    De video wordt automatisch opgeslagen in het dossier van de kandidaat
•    Je hebt maar één tool nodig en dat is het OTYS systeem
•    De OTYS videochat heeft de multi video functie. Hierdoor kan je met meerdere collega's tegelijk bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek voeren.
•    Je hoeft niet meer alles handmatig te kopiëren en te plakken, alles gaat geautomatiseerd
•    De OTYS videochat is gebaseerd op Jisti, de veilige alternatief in vergelijking met Zoom of Teams
•    De communicatie is makkelijk terug te vinden, ook voor je collega's
•    Overal te gebruiken zolang je maar internet hebt


Omdat wij bij OTYS weten dat de recruitmentbranche op dit moment veel uitdagingen heeft, bieden wij kosteloos onze nieuwe videochat functie aan zolang de lockdown duurt. Om voor jou het thuiswerken te vergemakkelijken, zodat jij nog steeds sollicitatiegesprekken kan voeren en jouw recruitmentproces alsnog online soepel kan doorlopen. Neem contact op met je Accountmanager voor meer informatie of vul onderstaand formulier in.
 

Vraag de videochat functie aan


 

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.