Let's get in touch
 
Nieuws, OTYS

Exclusieve Indeed aanbieding voor OTYS klanten

  • 15-10-2016 9:56 AM
Written by
P. Barelds

Indeed is de grootste vacaturesite ter wereld en het meest gebruikte wervingskanaal voor werkzoekenden om zich te oriënteren op een nieuwe baan. Indeed en OTYS hebben hun krachten gebundeld om u te helpen de beste wervingsresultaten te behalen.

Wij bieden u, als OTYS klant, een maand lang gratis sponsoring van uw vacatures nadat u twee maanden aaneengesloten vacatures heeft gepromoot op Indeed!

Bent u geïnteresseerd in het verhogen van uw advertentiebereik en minimaal €1.000,- besparen? Klik dan op onderstaande link en vul het formulier in. Indeed zal contact met u opnemen over de vacature promotie.

Interesse? Klik dan hier!

Hoe werkt het?

De link hierboven zal u naar het contactformulier sturen met de referral tag van OTYS. Vul dit formulier in en Indeed zal contact met u opnemen om de voorwaarden uit te leggen. De meest belangrijke voorwaarde om de derde maand vacature sponsoring gratis te krijgen is dat u OTYS klant bent, u als nieuwe Indeed klant 2 maanden aaneengesloten met gesponsorde vacatures adverteert bij Indeed met een minimum budget van €1.000,- óf als bestaande Indeed klant uw advertentiebudget 2 maanden aaneengesloten ophoogt met een minimum budget van €1.000,-.

blog_image:article_yourit_14775634915811d4634827f.png:end_blog_image

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.