Let's get in touch
 
OTYS, Software

OTYS Go! Feature: Snel Zoeken vernieuwd

  • 17-08-2023 11:24 AM
Written by
Bert Koning

Een typische dag voor een recruiter verloopt niet altijd zoals gepland. Mensen kunnen onvoorspelbaar zijn en sollicitanten zijn daarop geen uitzondering. Dit betekent dat recruiters die werken in een ATS zoals OTYS GO! vaak moeten schakelen tussen verschillende schermen. OTYS GO! heeft al jaren een Snel Zoeken-functie. Maar zoals dat gaat werd de oude Snel Zoeken echt 'oud' of misschien een beetje 'verouderd', afhankelijk van welke klant we het vroegen.

Het verbeteren van de Snel Zoeken-functie in OTYS stond erg hoog op het verlanglijstje van veel recruiters die OTYS GO! gebruiken. Daarom ben ik verheugd te kunnen aankondigen dat een volledig vernieuwde Snel Zoeken sinds vorige week live is in de nieuwe versie van OTYS GO!

Met de nieuwe Snel Zoeken functie kun je vanuit elk scherm een zoekopdracht starten en de juiste kandidaat, contactpersoon of vacature vinden door slechts een paar tekens in de zoekbalk te typen. 

Zodra je de juiste kandidaat, contactpersoon, vacature of klantdossier hebt geselecteerd, kun je het nieuwe menu Snelle Acties gebruiken om een notitie, herinnering, taak, enz. te maken zonder het scherm te verlaten waar je aan het werk was toen je de zoekopdracht startte.

Deze functie is gratis beschikbaar in alle edities van OTYS GO!

Als je nog een oudere versie van OTYS gebruikt, neem dan contact op met OTYS Customer Success om de mogelijkheden van een nieuwe versie te bekijken.

BTW 'Het Snel Acties menu geïntroduceerd in de Snel Zoeken functie zal worden toegevoegd aan vele nieuwe of verbeterde functies in de nieuwe OTYS GO!

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.